0,00 SEK

Du har inga produkter i varukorgen.

Mask i magen

Jag är hungrig. Konstant hungrig. Vad ska man äta för att bli mätt? När jag är halvvägs igenom min måltid funderar jag redan på vad och när jag ska äta nästa gång. Det är inget kul, det måste finnas nån parasit i min kropp som kalasar på allt jag stoppar i mig.

Sen är det det här med godis. Varför är det så gott? Nu är det påsk, SEN ska jag jobba bort sötsuget, jag vet ju att det är så lätt efter ett par dagars avvänjning. För tillfället går det inte. Jag är helt övertygad att det är en konspiration som pågår mot mig just nu. Imorse när jag skulle cykla hem efter att ha undervisat mina elever i svenska sitter det en chokladkanin på min cykel (det är sant). Snart börjar väl folk kasta haribopåsar på mig. Just det, det har ju redan hänt, fast då var det karneval i Köln. Efter det hade jag ryggsäcken full med godis. Jag fick dessutom en chokladkartong i pannan, det gjorde ont.

Vilken tur att jag redan är uppe i 76 km denna vecka, för då kan och behöver man äta. Nu ska jag gå och lägga mig innan jag blir för hungrig. Imorgon bitti blir det 20 km distans, sen ska jag äta frukost, jippi!

mat

Efter segern i Leipzig satt det fint med sparris, hollandaise, fläskfile och lite bubbel till det.

Frida Södermark
Frida Södermark
Löparäventyret Namn: Frida Södermark. Född: 1978. Bor: Norrköping. Klubb: Tjalve IF Norrköping. Tränare: BG Nilensjö. Meriter: SM-guld 2012, 2014, 2016, 2017 och 2018 på 100 km, SM-silver 2013 och 2015. 1:a Leipzig Marathon 2011. 8:a i Comrades 2014. 4:a i Ultravasan 2017.  Personliga rekord:  5000m: 18:40. 10000m: 37:46. Halvmaraton: 1.20:52. Maraton: 2.51,32. 100 km: 07:51:22. 12 timmar: 125,6 km. 24 timmar: 214,2 km. Favoritsträcka: Marathon. Roligaste löparminne: När jag blev bjuden på mat och fyra snaps på en kyrkogård i Armenien under ett långpass. Vill med löpningen: Se hur snabb jag kan bli och hur långt jag kan springa och ha kul under tiden.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

AKTUELLT NUMMER

Årets sista utgåva snart till tryck!

0
Ett litet axplock om vad som väntar i nya Spring. Om en vecka trycker vi adresserna på baksidan, är din adress med? Annars är det hög tid..

FÖLJ OSS

8,658FansLike
6,714FollowersFollow
- Annons -

BLOGGAR

Växelbruk

0
Det är väl lite si och så med löpningen just nu, veckomängden är nere på ensiffriga nivåer i kilometer räknat. Jag är väl hyfsat...

Racerapport MLM Maraton

November drain

- Annons-

PODCAST

X
X