10.000 meters klubben

0
21

Jahopp, då är vi på väg. På väg till Spanien, Alicante, Benidorm. Blev ju inte mycket sömn inatt. Stängde macken vid 22:00 sedan var det ju bara till och cykla hem och packa det sista. Det där sista som alltid visar sig att vara rätt så mycket. Kom ändå i säng skapligt så lyckades att få 3 timmars sömn innan klockan elakt ringde på mig. 02:40 Det är tidigt det, även för mig som är morgonpigg.

markchrister

Nu sitter vi på planet och inväntar den exlusiva flygfrukosten. Lite kul att Norwegian Airlaines testkör med trådlöst internet ombord på sina plan. Då kommer ju den här resan att rassla till bara. Jag har ju redan hunnit sova en halvtimme. Så gamnacke och dreglet på skjortan är redan avklarat.

Dagens Markus: Passkontrollen, Arlanda. Inga vätskor i handbagaget. Markus väska fastnar ju självklart i kontrollen. Upp plockar kontrollanterna en literflaska med vatten. –Den här får vi hälla ut, förklarar personalen. Men Markus greppar snabbt flaskan och börjar dricka. Två minuter senare är flaskan tom. Jag tyckte det var kul men jag undrar om de i kön bakom uppskattade det. 

vinge

Härligt, vi landar i Spanien straxt innan 12. Så incheckning och lunch, sedan drar vi äntligen igång med träningen. Självklart kommer det även att bli ett dopp i medelhavet ikväll. Oavsett temperatur på vattnet.

Glad Påsk!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här