0,00 SEK

Du har inga produkter i varukorgen.

Hem Blogginlägg Maria Larsson Morgon på Dramsvik

Morgon på Dramsvik

blogg12Imorse stack jag ut innan Dramsvik hade vaknat. Efter några minuter på grusvägarna svängde jag in i Trollskogen och klättrade uppför stigarna. För ett par år sedan var Trollskogen enorm och vi sprang från den ena sidan till den andra ridandes på våra osynliga hästar. Min häst hette Beauty och den gillade att hoppa över stenarna och spurta på sista raksträckan. Vi sprang minst 10 gånger fram och tillbaka, tills benen värkte och bröstet brann. Alltid barfota eller i tunna sandaler, Salming där snackar vi natural running. Idag visade Garminklockan att den oändliga skogen var 735m lång.

Jag fortsatte min morgondistans genom hästhagarna. Hagen tillhörde ponnyn Kalle, ett svart badkar med fyra korta ben som jag passade en sommar. Min syster Anna lånade en större häst, en springare. Men springaren hade inget att komma med när det var kamp på stigarna mot Badkaret. Där ser man vad lite vilja och jävlar anamma kan göra. Den av oss som inte hade en häst fick springa med bredvid, sommaren var vår uppbyggnadssäsong.

Längst uppe på Utsikten vid Åh Stiftsgård vände jag och började springa hemåt. Havet glittrade och det var redan 25 grader varmt. Kohagar, bondgårdar, stora gräsfält och milslånga grusvägar. Hela Bregottfabriken var ute och betade. Det var nästan löjligt idylliskt, jag bara väntade på att bilderna skulle packas ihop och försvinna ner i Kalle Ankas husvagn på julafton. Så fint och overkligt var det. Och så härligt kändes det i benen.

Efter Branta backen, även kallad Mördarbacken, var jag tillbaka i sommarstugan igen och jag stannade min Garminklocka. 14km och ca 60min hade jag hälsat på i paradiset den här morgonen. Snittfart på 4:18/km. Nästa morgondistans ska jag springa långsammare så att jag får stanna i mitt paradis en stund till. Imorgon väntar intervaller med Öis Runners i Göteborg. Alltid On the Run!

 

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

AKTUELLT NUMMER

Årets sista utgåva snart till tryck!

0
Ett litet axplock om vad som väntar i nya Spring. Om en vecka trycker vi adresserna på baksidan, är din adress med? Annars är det hög tid..

FÖLJ OSS

8,658FansLike
6,714FollowersFollow
- Annons -

BLOGGAR

Växelbruk

0
Det är väl lite si och så med löpningen just nu, veckomängden är nere på ensiffriga nivåer i kilometer räknat. Jag är väl hyfsat...

Racerapport MLM Maraton

November drain

- Annons-

PODCAST

X
X