Hem Intervjuer Möt löparen – Daniel Lundgren

Möt löparen – Daniel Lundgren

0

För Daniel Lundgren har 2014 varit hans bästa säsong. SM-guld på 3 000 meter hinder och debut på mästerskap för att nämna två av många framgångar från året. Hör honom i veckans avsnitt av podcasten ”Möt löparen”.

DSC_2532
Daniel Lundgren i Turebergs linne. Arkivbild: Mikael Grip

Daniel var den ständiga tvåan på SM 3 000 meter hinder under flera år. Men så i år slog han äntligen till med SM-guld under SM i Umeå och han har haft en alldeles strålande säsong. Daniel Lundgren, Turberg, är veckans gäst i ”Möt löparen” där han berättar om hur det har varit att alltid komma tvåa på SM. Vad som gjorde att han började med löpning och varför det blev just 3 000 meter hinder.

Under hans resa fram till denna lyckade säsong har det funnits en hel del motgångar. Ett tag drogs han med en skada som nästan gjorde att Daniel lade skorna på hyllan. Men han har tagit sig igenom motgångarna och kämpat på i motvind och i år lossnade det rejält för honom. SM-guldet är en framgång, mästerskapsdebuten på EM i Zürich en annan för att inte glömma bort segern på Tunnelrun så sent som förra helgen.

Denna vecka träffar ni honom i ”Möt löparen” där det blev ett samtal om att kämpa på mot skador, känslan av att äntligen få kliva högst upp på pallen och så lite kaffe mitt i allt detta.

Trevlig lyssning!

INGA KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Exit mobile version
X
X