Möt löparen – Louise Wiker

Aktuellt  

I det tjugofemte avsnittet av Möt löparen möter du en riktig pratkvarn. För det är faktiskt så som många av hennes närmaste vänner skulle beskriva henne. Louise Wiker är tjejen som har gått från att springa 5 000 och 10 000 meter på bana till att nu ha siktet inställt mot längre distanser – huvudmålet är maraton-EM i Zürich senare i år. Hon inledde säsongen med ett träningsläger i Sydafrika vidare till mara i Dubai och sedan har det rullat på.
När Marcus Åberg träffade Louise hade hon inte långt kvar till halvmaran i Köpenhamn, ett lopp som de pratar om i intervjun. Där slog hon till med nytt personbästa, igen.
Det blev ett härligt samtal om att hänga i och tro på att man kommer lyckas, vägen in till löpningen och så det här med att köra långpass på löpband. Går det? Ja, om man frågar Louise Wiker är det inga som helst problem. Möt henne i veckans avsnitt av Möt löparen.

Louise Wiker

Louise Wiker

I serien Möt löparen samtalar journalisten Marcus Åberg med intressanta löparpersonligheter, alla med sin speciella relation till långlöpning. Direkt till Podcasten

 Dela på Facebook