Hem Intervjuer Möt löparen – Robin Rohlén

Möt löparen – Robin Rohlén

0

I vintras överraskade han många. Då slog han till med 8.10 på 3000 meter och det på en relativt ny distans för hans del. Denna vecka är han gäst i ”Möt löparen” hans namn är Robin Rohlén.

SPORT Track&Field
Robin Rohlén är veckans gäst i ”Möt löparen”.

Egentligen hade det kunnat vara så att Robin Rohlén fortsatt med fotboll och inte alls satsat någonting på friidrott och löpning. Men efter en skada som stoppade honom från att fortsätta med fotboll fick löpningen allt större utrymme i hans liv, men då handlade det om kortare distanser så som 100 meter och 200 meter. Under åren har han sedan tagit små steg uppåt i distanser och i vintras ställde han sig på startlinjen för 3 000 meter inomhus. Och som han gjorde det. Med tiden 8.10 överraskade han många – själv tyckte han inte att det gick speciellt fort. Detta gjorde att många blev intresserade av hans träning.

Denna vecka hör du honom berätta om vad det är som har gjort att han gått upp på 16 mil i veckan, hur hans utveckling har sett ut i löpningen och det här med att fortsätta upp på ännu längre distanser i framtiden .

Det blev ett härligt samtal med en löpare som säkerligen kommer fortsätta överraska många i framtiden.

Trevlig lyssning!

Direkt till Podcasten

INGA KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Exit mobile version
X
X