0,00 SEK

Du har inga produkter i varukorgen.

Hem Bloggarkiv Johanna New York marathon here I come!

New York marathon here I come!

Varenda steg har jag förtjänat. Varje millimeter av mitt hjärtas förmåga att syresätta mig på mina fantastiska träningspass. Att jag aldrig gett upp och att jag aldrig slutat tro på mig själv, lyssnat till mitt innersta och tagit hjälp av löpningen under de år det kändes tungt.

Löpningen har varit mental träning för mig. Det finns stunder när man känner sig liten i en vuxen kropp, när ärren av det som jag upplevt slits upp och svider ett tag, men sedan styrkan av att inte se mig slagen. Jag är inte den jag var förr. Den jag var då jag inte sprang. Åt som jag gör idag och uppskattade livet som jag gör idag. För mig är det här att ta till vara på livet. Jag känner aldrig att jag väljer bort. Jag väljer till.

Jag har gjort en fantastisk resa, det är jag stolt över och ibland måste man få vara det.

I år gör jag två för mig helt galna saker. Jag springer sm i Marathon, längst fram i ledet med alla de super duktiga afrikaner och svensk samt internationella löpare som kommer vara med.  Stockholm Marathon har flest nationer med och över 20 000 deltagare. 3.12 var gränsen för att kvala in, och vet du? Jag har fixat det.

Några månader senare springer jag New York Marathon. Den 2 nov är jag där och igår kom mailet jag väntat på. Jag är med. image

Jag njuter av varje minut här. Springer medellånga till långa distanspass på morgonen utan att behöva stressa upp. Värmen är behaglig och inte tryckande. Jag njuter av solen i poolen och på den fantastiska stranden tar jag promenader med vinden mot kinden. image

Eftermiddagen blir pass med fart på stranden eller i den naturliga kuperingen med de långa trapporna. och jag känner mig stark. På rätt väg.

image

Jag har förtjänat detta. Finns inget annat jag velat göra just nu. image

Adios.

image

image

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

AKTUELLT NUMMER

Årets sista utgåva snart till tryck!

0
Ett litet axplock om vad som väntar i nya Spring. Om en vecka trycker vi adresserna på baksidan, är din adress med? Annars är det hög tid..

FÖLJ OSS

8,658FansLike
6,714FollowersFollow
- Annons -

BLOGGAR

”Fint att få uppleva flytet några sekunder”

0
Nyligen var jag på Stockholms Stadion för reportage med långlöparraketen Carolina Wikström. Förnuftet sa en sak, men som vanligt kunde jag inte hålla mig...

Racerapport MLM Maraton

November drain

60 minuter glädje…

Träning på tv

- Annons-

PODCAST

X
X