0,00 SEK

Du har inga produkter i varukorgen.

Hem Blogginlägg Maria Larsson Ny overall från 80-talet

Ny overall från 80-talet

Igår hade jag någon timma över och bestämde mig för att riva ut hela träningsgarderoben och sortera ut sådant som var gammalt. Väljer alltså detta framför TV-soffan eller häng i solstolen, vet inte om jag ska vara stolt eller orolig. Var precis på väg att slänga ut en ”gammal” träningsoverall från ÖIS som såg ut att vara gjord 15 år innan min födelse, då det slog mig att jag fick den förra året. En helt ny overall från 80-talet. Jag har sett gamla bilder på mamma i utsvängda Levisjeans och kort Denimjacka. Photoshoppa in ÖIS träningsoverall och jag hade inte reagerat. Lägg på lite Roxette och She’s got the look och bilden är komplett.

20140729-125932-46772032.jpg

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

AKTUELLT NUMMER

Årets sista utgåva snart till tryck!

0
Ett litet axplock om vad som väntar i nya Spring. Om en vecka trycker vi adresserna på baksidan, är din adress med? Annars är det hög tid..

FÖLJ OSS

8,658FansLike
6,714FollowersFollow
- Annons -

BLOGGAR

Växelbruk

0
Det är väl lite si och så med löpningen just nu, veckomängden är nere på ensiffriga nivåer i kilometer räknat. Jag är väl hyfsat...

Racerapport MLM Maraton

November drain

- Annons-

PODCAST

X
X