Hem Aktuellt nummer Nytänd stjärna skyndar långsamt

Nytänd stjärna skyndar långsamt

0
Klicka på bilden för att förstora. Omslaget: Louise Nilsson fotograferad av David Back
Klicka på bilden för att förstora. Omslaget: Louise Nilsson fotograferad av David Back

30 april finns det nya numret av Spring i butik. Kanske vårt bästa nummer någonsin? Helt ny serie med Sara Ivarsson – Yoga för löpare. Vi har även tagit pulsen på Premiärmilen och träffar en nytänd stjärna från Malmö – Louise Nilsson som Spring har följt under 24 timmar.


”Jag tror att min grundfysik bottnar i att jag tränar simning regelbundet sedan sexårsåldern”. En nytänd löparstjärna har sätt dagens ljus och gjort sällskap med Spring. Du kan följa Louise Nilsson på hennes egna hemsida på louisenilsson.se

Yoga för löpare

Med hjälp av yoga kom Sara Ivarsson tillrätta med sina prestationskrav, hamnade i balans och fick lust att springa igen. Nu leder hon yogakurser direkt anpassade för löpare.

Värm upp med yoga – steg för steg.

Sara ger dig den första delen i vår nya serie – Yoga för löpare. I del 1 går hon igenom ett bra yogasekvens som är perfekt att lägga in i din uppvärmning inför dina löppass.

Detta får du också läsa om i nästa nummer

Spring har besökt Växjö

Växjö har rykte om sig att vara en av Sveriges främsta idrottsstäder, med flera arenor i toppklass och gott om grönområden. Spring snörade på sig löparskorna och åkte till Småland för att se om bilden stämmer.

Springåret

Springs chefredaktör ger dig de bästa säsongstipsen och nu gäller det att hitta en balans mellan träning och tävling.

Lonesome Runners

Från countryband till löparklubb. På några år har Lonesome Runners växt till landets största. Ett mäktigt kollektiv för individualister.

Prestationsmat

PT-Fia har hittat balans i tillvaron och släppt sin första bok om måttfull träning och hälsosam mat.

INGA KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Exit mobile version
X
X