Nytt år och nya möjligheter

0
5

Gott Nytt År världen!

Det blev ett lite annorlunda firande av det nya året för mig. När 2014 byttes till 2015 här i Launceston, Tasmania, slumrade jag lite oroligt i min säng på Batman Fawkner Inn, med lite skrål från ett nyårsparty på klubben strax utanför fönstret. Det passade desto bättre att köra FaceTime med David här på förmiddagen 10.00, dvs när Sverige gick in i det nya året. Då fick jag en glimt av fyrverkerier och snö också.

Avslutade 2014 med att träffa på en vänlig själ som förgyllde min dag. detta var MARCO på Centennial Health&fitness, som var snäll nog att släppa in mig för ett träningspass fastän de egentligen hade stängt. Jag svarade med att köra skiten ur mig på crosstrainern och därefter dra till Bondi Beach och en mer svalkande upplevelse med vattenlöpning i saltvattenspoolen där. Tack Gurra för sällskapet och även för att du hämtade upp min lunchlåda på vägen dit – ännu en vänlig själ denna årets sista dag.

Lunchkoma i gräset innan flyg till Tasmanien.
Lunchkoma i gräset innan flyg till Tasmanien.

Down Under Bush-orienteering

Annars rullar det på härnere i värmen. Häromdagen över +30 och kompakt luft och det passade u jättebra att köra en bush-orienteering i denna hetta. Riktigt charmigt och framförallt härligt att vara ute med karta i terräng igen, då det varit ett uppehåll för mig på det planet ett tag.

Vad kan väl vara bättre att göra i +30?
Vad kan väl vara bättre att göra i +30?

Det drar ihop sig till Världscuper och idag samlas vi i svenska truppen på gemensamt boende strax utanför Launceston. Det blir nog härliga dagar och spännande utmaningar och även om jag haft en annorlunda uppladdning än jag tänkt mig så känns det som jag gjort många bra saker under den här vinterdelen och att avsluta året löpbar samt komma in i det nya året med löpning känns ju HÄRLIGT!

Under tiden har jag plågat mig många gånger på dessa crosstrainers i olika varianter och en av dem hade en mycket pedagogisk display för huruvida jag löptränade eller inte:

 

Mina strides låg mest i löpzonen som tur var, jag har alltså ionte glömt hur man gör =).
Mina strides låg mest i löpzonen som tur var, jag har alltså ionte glömt hur man gör =).

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här