Hem Aktuellt Nytt nummer på gång!

Nytt nummer på gång!

0

Nu ska snart årets första utgåvan landa i tryckpressen… som vanligt väntar det 200 sidor fullmatade om svensk löpning.

Utgåvans 24 timmars profil är Jesper Lundberg som sagt upp sig från sitt jobb och ger löpningen all uppmärksamhet för att nå drömtiderna. Vi tar del av Jesper vardag och träning.

Som vanligt är det mycket inför årets VM för veteraner i Göteborg, ni får möte Carina Thomasson, Gunnel Tolfes, Henrik Nord, Jessica Bené och Daniel Norberg som alla fem har sina tankar och mål med årets VM.

Två prestationer som vi naturligtvis har grävt djupare i är Suldan Hassans maratondebut och Andreas Almgren halvmaradebut. Hur var det möjligt? Hur tränade de och vad väntar härnäst?

Årets första utgåva varje år har ett stort arbete om statistiken för fjolåret, från 800 meter till maraton, från seniorer till äldsta veteraner. Vem älskar inte statistik?

Dessutom presenterar årets prestationer i våra nio kategorier, som året manliga, respektive kvinnliga löpare, ungdom, veteran, lopp, ledare, eldsjäl, etcetera.

Vi får en rapport från ett träningsläger i Marrakech och dessutom tar säsongstipsen upp träning på löpband. Elmina Saksi har som vanligt titta på olika trender och dessutom rapporterar hon från maran mellan Nice till Cannes.

Vårt ultraavsnitt har två nya skribenter, Kajsa Berg och Frida Södermark och dessutom en ny krönikör i form av Torbjörn Gyllebring.

Detta är ett lite axplock av nya utgåvan som du kan beställa fram till den 19 mars, del som en årsprenumeration, dels som lösnummer och även som digital PDF. Kolla in https://springlfa.se/shop/

INGA KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Exit mobile version
X
X