Hem Aktuellt Nytt nummer snart i brevlådan

Nytt nummer snart i brevlådan

1

Ännu en utgåva av Spring är på gång, vårt 15 medlemsnummer. Vill du ha det måste du beställa innan kl.23.59 den 4 december. Vi firar världsrekord, svenska rekord och att det är snart jul genom att erbjuda alla att testa eller ge bort till ett kanonpris.

6 nummer för 349:-, använd koden: http://spring.prenservice.se/KodLandning/Index/?Internetkod=436-4361007

Vill du bara testa eller ge bort två utgåvor så får du en unik chans, 2 nummer för 69:-, http://spring.prenservice.se/kodlandning?internetkod=436-4361006

Vad bjuder vi då på i detta nummer?

Vi är riktigt stolta att ha en unik berättelse från Johans Stennes fantastiska världsrekord på Backyard Ultra. Johan startade tävlingen med kraftig minus på sovkontot, egentligen en helt omöjlig uppgift – men huvudet segrade över kroppen och efter 68 timmar var han the last man standing. En bragd som är värd all möjlig uppmärksamhet – i Spring får ni Johans personliga berättelse om äventyret.

Johan innan start

Svenska rekord, ja det är faktiskt två sedan senast.. Ett av dem en helt magisk prestation av David Nilsson i Japan, halvmaran på 1.02.09. Rekordet dyker upp i en rad olika sammanhang i nya utgåvan, bland annat i säsongstipsen, i Grips krönika och i tävlingsrapporterna. Missa inte det…

Årets rookie, kan det vara Johanna Eriksson? 37 år gammal, några få löppass i veckan och hon slår till med 1.54 på Lidingöloppet. Otroligt inspirerade att ta del av hennes liv och hennes filosofi under vinjetten 24 timmar.

Joel Stenow, en av Springs bloggare kommer med start i denna utgåva träffa olika löpare som inspirerat honom, först ut är den springande läkaren Sofia Öberg. En högpresterare av rang..

Petra har träffat en annan löpare, vem minns inte den alltid leende Alfred Shemweta. Två raka segrar i Stockholm Marathon, två på Göteborgsvarvet med tiden 1.02.45 på den tuffa banan, tre raka SM guld på 10 000 meter. En härlig intervju där du får massor av sköna tips till din egen löpning.

I denna utgåva har vi besökt tre olika lopp som ni får ta del av, Växjö Maraton, Kullamannen och kanske världens vackraste maraton, Jungfrau Marathon.

Annelie Ståhl har beroendegenen, det var alkohol, nu är det löpning och swimrun som gäller. Ett citat som går rakt in är: ”Under de här tio åren har mycket skett, separation, sjukdomar i familjen, för mycket jobb. Men min sämsta dag i dag kommer alltid var bättre än min bästa dag i slutet av mitt missbruk”

Vi får ta del av en fantastisk stafettkrönika som kommer ge många aha upplevelser för flera läsare, rubriken säger det mesta. Löpning som mål och mening.

Utgåvans friidrottare är Lisa Havell som radat upp framgång på framgång under året. Jonas Hedman har mött henne och vi får insikt i hennes träning, ganska många tips som alla kan ta till sig.

Jacob Zocherman är naturligtvis även med i utgåvan, denna gången under rubriken DNF. En historia om äventyr, lopp, kropp som protesterar, och lite till :)

Som vanligt har vi även en medlem, vi har en medlem som reflekterar, vi har utgåvans prestation, tester, krönika, ett nedslag på Spring Dreams, vi har en bok om utbrändhet bland elitidrottare, vi har en insänd artikel om SM Guld i maraton och mycket mer.

Så missa inte chansen att ha julens bästa läsning under ledigheten. Fram till den 4 december kan du beställa till galet bra pris. Vi firar julen, svenska rekord och världsrekord!

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Exit mobile version
X
X