Hem Aktuellt Nytt nummer snart i din brevlåda

Nytt nummer snart i din brevlåda

0

#1 varje år är ett unikt nummer, ett samlingsnummer – dels har vi årsstatistiken, 12 sidor med årets bästa tider, dels har vi resultatet av omröstningen av Årets prestationer. Men utgåvan som är på 164 sidor innehåller mycket mer.

Jag har träffat Johan Larsson, det var ett möte som påverkade mig ganska mycket, något som lyser igenom i min ledare.  Sedan har vi insända artiklar, i denna utgåvan två medlemmar som har reflekterat, den ena om att våga tävla, den andra om sin bästa löparväns bortgång. Två väldigt gripande jobb som verkligen berör. Generellt är det mycket läsning och alla texterna har innehåll som ska beröra och inspirera. En artikel handlar om vilka hjälpmedel som finns för att pressa sitt PB på maraton, det får du inte missa. För att fira helgens svenska framgångar och att det i veckan är alla hjärtans dag så har vi ett erbjudande. För endast 329:- får du ett helår, det vill säga 5 magasin med cirka 800 sidor. Det är som 10 vanliga magasin, Spring kallas i folkmun för ”Springboken”. Man måste beställa senast kl.22:00 den 12 februari.Beställ här: 

 

Vill du testa bara en utgåva? Det kostar 79:- som man swishar, se: https://springlfa.se/losnummer/. Sista dagen är alltså den 12 februari.

Ett litet axplock av innehållet:

  • Vi får insyn i Fredrikshoffs FIF och deras Hofvaranda, en text som inspirerar!
  • Hanna Lindholm berättar om sitt fantastiska maraton i Valencia då hon blev näst snabbaste maratontjejen i Sverige genom tiderna.
  • Petra Månström möter Rasmus Oderud, mer känd som Skyltmannen
  • Jacob Zocherman ger oss energi i artikeln, när mörkret faller
  • Vi har haft en reporter som sprungit Athen Marathon, dessutom som sin maratondebut.
  • Ultraavsnittet ger oss insikter i SM 100km 2019, favoriter, träning, arrangemanget.

INGA KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Exit mobile version
X
X