Pers och pepparkakor

1
5

pepparkakorPepparkakor och pers, långt innan julafton. Det kan inte bli bättre!

Igår kväll när jag stack ut för en runda låg det en svag pepparkaksdoft i luften. Det är inte så underligt som det låter, jag bor ganska nära Annas Pepparskakor och de bakar för fullt inför julen. Jag älskar pepparkakor, så det passar mig perfekt!

Efter att ha mött upp min kompis Tove tog vi en lugn uppjogg på drygt 3 km. Sedan var det dags för snabbdistans. Vi tränar båda i TSM Running inför Stockholm marathon, jag i 3.30-gruppen och Tove i 4.00-gruppen. På söndag är det dags för ett testlopp på 5 km, men eftersom vi nog inte kan vara med då bestämde vi oss för att köra samma pass själva istället.

Efter uppvärmningen stod vi och fipplade med klockorna  lite för länge, ojade oss inför det jobbiga som skulle komma och kände efter lite för mycket i kroppen. Sedan drog jag iväg.

Rekommendationen för min grupp är 22.30 (4:30), så det var mitt mål. Jag ska inte ljuga, att köra snabbdistans ensam en mörk och regntung måndagskväll i förorten är jobbigt, både fysiskt och mentalt. Men det kändes ändå helt ok och jag var mycket nöjd när klockan stannade på 22.14 (4:27)! Jag tror till och med att det är nytt pers! Det gick riktigt bra för Tove också, hon kom in på 26:11 och persade hon också!

Självklart firade jag det hela med te och pepparkakor lite senare på kvällen.

Ps. Apropå pepparkakor så är ovanstående foto tagit av min duktiga syster Frida Wismar som är matfotograf.

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här