Hem Blogginlägg Popcorn <3

Popcorn <3

0

Så var det dags igen, alla hjärtans dag! Inte den muntraste av tillställningar i fjol, singel och utan vetskapen om vad som komma ska…I år är det med en större glädje jag sett fram emot dagen. Det är dock ett förhållande i distans-stadiet, iallafall tills min termin här i Lund är avklarad. Innan mamma, mormor, syster och alla kompisar hinner bli nyfikna måste jag medge att det inte rör sig om en flickvän…

Jag pratar förstås om att jag i år, till skillnad mot förra året, är en del av en träningsgrupp och friidrottsförening. I nuläget genomför jag majoriteten av alla pass på egen hand, ibland kan det vara rejält kämpigt – särskilt när man vet hur skönt det är att bara glida med bakom en rygg på en tuff intervall eller att springa och tjöta under ett långpass istället för att lyssna på hur regnet öser ner. Oftast är det även dessa pass som går som allra bäst, det är helt enkelt enklare att pressa ut det där lilla extra när man vet att alla andra också gör det.  Jag vill därför passa på idag och rikta ett stort tack till framförallt alla i @teampopcornrunners som gjort det senaste halvåret till den roligaste perioden för mig som löpare, jag ser fram emot att springa ifrån Er under passen i sommar och höst…. ;) 

Under hösten fick jag möjligheten att följa med på två tävlingar tillsammans med klubben, helgen i Norge och terräng SM vilket gav mersmak. Och just mer ska det bli, först väntar en hemlig halvmara nu i vår. För att följa v år uppladdning tills dess och framfart där är vårt Instagram-konto bäst: @teampopcornrunners.

Anders tyckte att jag, som göteborgare, borde försöka få med något passande Håkan Hellström citat som uttrycker min kärlek till löpning i texten så här kommer det:

Jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig”

-Håkan Hellström

Föregående artikelInte utan min löpning!
Nästa artikelMin kärlek till löpningen
Namn: Olle Ahlberg Bor: Lund Född: Göteborg Gör: Läser en ekonomi kandidatprogram på Lunds universitet Personbästan: 10km: 30:39 (2018) 21.1km: 1:09:11 (2018) 42.2km: 2:41:52 (2018) Intressen: Löpning, teknik och matlagning Klubb: Hälle IF Bästa löparminne: Mitt första marathon i New York 2015 var coolt att uppleva och något jag vill göra igen. Målsättning: 10 000 meter sub30!

INGA KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Exit mobile version
X
X