Premiärinlägget + tuff utmaning

0
4

Som några av er säkert redan läst har jag fått äran att starta stafettbloggandet. En kortare presentation av mig kan ni läsa här. Jag har 5 veckor på mig att skapa något slags innehåll. Kan lova att det kommer bli inlägg av varierande kvalité. Men ska försöka hålla dom någorlunda korta.  

Målet för hösten eller ska vi säga under dessa 5 veckor är att sätta ett nytt pers på 5 km. Idag lyder det på 20.25 (satt på träning). Men jag tror jag har förutsättningar att springa 26 sekunder snabbare med rätt dag och motstånd! 11 oktober ska jag göra ett ordentligt försök på Running lights i Alingsås. Och när jag ändå är uppvärmd ska jag ge 10 km ett försök också. 10 km startar 1 timme efter 5 km så jag borde ju få ca 40 minuters återhämtning. Mitt 10 km pers är rätt gammalt och det “räcker” att jag springer i 4.20 tempo. Går ut i det tempot så får vi se vad kroppen vill. Hur som helst blir det en kul och tuff utmaning och sådant gillar jag.

 

Tack för visat intresse, följ mig gärna på twtiter.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här