Hem Blogginlägg Mikael Tisjö Racerapport Buggruset 2019

Racerapport Buggruset 2019

0
Slutspurten för mig.

Mitt i semestern och i dansbandsveckan kan bara betyda en sak, Buggruset. Efter senaste tidens fantastiska dåliga löpträningsperiod styrde jag kosan mot Malung. Har senaste tiden varit småskadad (som vanligt) och har därför cyklat mycket istället vilket är hur man än vrider på det inte löpning. Känslan var inför loppet därför minst sagt värdelös.

Under uppvärmningen fick jag t.o.m stanna efter fyra km för att gå lite då tempot runt 4:00/km kändes alldeles för ansträngande, helt sjuk och skum känsla men vet ju dock att sådant kan ändras när startskotten går.

Kom iväg rätt hyfsat och passerade första km på 3:17 vilket såklart är lite snabbt men kände att det fick bära eller brista. Tuggade på och hade nån framför och bakom hela tiden så jag kunde både känna flåset i nacken och viljan att plocka lite placeringar.

Vid fyra km ligger jag bra till för pers på banan och lyckas även komma ikapp sjuan och åttan i loppet. Unge Oskar Persson (vinnare ungdomsklassen) svarar ganska omgående men jag lyckas gå om igen inför upploppet och jag går i mål som sjua på tiden 17:09.

Bästa tiden på denna bana innan var 17:41 så ett helt klart bra resultat.

Placeringarna lite framför mig (läs mycket) lyckades Emil Danielsson bäst efter sololöpning vinna på grymma tiden 14:42 med Jesper Lundberg tvåa på 15:15 och trea Kim Andersson på tiden 16:07.

På femte plats kom ”hemmasonen” Håkan (den evigt unge) Eriksson och med tiden 16:34, om jag gör den tiden om 17 år är jag nöjd…..
Roligt med åldersspannet till fyran Anders Danielsson Frost som fyller 17 i höst.

I damklassen segrade Lovisa Modig på tiden 18:13 före Elmina Saksi 18:36 och trea blev Carolina Edvall på 19:04.

I övrigt är Buggruset ett mycket trevligt lopp med gott om hejande åskådare samt alla gånger jag sprungit har det varit bra väder så har ni inget att göra nästa år denna tid är det bara bege sig till Malung.

Pallen ungdom tjejer.
Håkan Eriksson
Pallen ungdom killar.
Pallen damer, trean Carolina Edvall missade prisutdelningen.
Pallen herrar.
Trean och fyran Kim och Anders.
Tvåan Jesper Lundberg.
Vinnaren Emil Danielsson.
Starten Buggruset 2019.

 

Fullständiga resultat hittar ni här:

http://www.buggruset.se/wp-content/uploads/2019/07/resultat2019.pdf

 

Til next time

INGA KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Exit mobile version
X
X