Hem Bloggare Racerapport Kvarnloppet 2022

Racerapport Kvarnloppet 2022

0

Ja efter en enklare träningstävling för några veckor sedan var det dags för verklig årsdebut med nummerlapp. Återvände denna gång till Kvarnloppet i Jakobsberg som Team Skavsåret IF anordnar, ett mindre lopp som jag sprungit tidigare och varit trevligt.

I år var det ny bansträckning men fortfarande rätt tuffa två varv på en fem km bana. Det var nära att bli DNS då snön och kylan som slagit till sista dagarna gjorde suget att halka runt på is inte var superstort men vapendragare Göran tjata med mig. Dock så var hela bana sopsaltad vilket var kanon så underlaget gick verkligen inte att klaga på. Vädret däremot med snö och blåst fick en längta efter 2021 och värmebölja på vissa lopp……….men som man klagade på då…….aldrig nöjd. Splitshorts och linne längtar man efter nu i alla fall.

Hur som helst så var vi ett hyfsat antal startande blandat lite snabbare löpare och oss resten. Första varvet kändes någorlunda ok men andra blev tufft samt mycket ensamlöpning. Gick i mål på ca 36:50 på klockan och det var rätt långt ifrån vad jag ville men försöker inte läsa in för mycket i det utan tar det som träning. Har inte sett resultatlista än men vet att Patrik Eklund vann på 34:xx.

Trevlig att träffa lite löpare igen och ett bra gemytligt arrangemang som jag kan rekommendera andra att springa nästa år, perfekt vårlopp för att sota ur lite.

Inga loppbilder men väl en puls och höjdkurva.

 

INGA KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Exit mobile version
X
X