0,00 SEK

Du har inga produkter i varukorgen.

Hem Bloggarkiv Johanna Rasta goes viking o vinner överlägset

Rasta goes viking o vinner överlägset

Tough Viking 3

Igår sprang jag min första tävling för i år Tough viking ICE i Åre och jag Vann i överlägsen stil och kom bara nån min efter herr segraren. Jag hade för första gången rekat banan innan och den var tung riktigt tung, isig och snor kall med avslut att bada isvak. Det tunga är min styrka, ja vet att om jag lider så lider mina motståndare 1000gånger mer och då kan man lida hur mycket som helst för ja vill va värst.

Jag hade aldrig badat isvak och tvingades hoppa i skiten… hamnade i chock o slog huvudet i en stock så jag fick en bula stor o blå på min panna och för några sekunder ville jag bah dö min enda tanke var att någon skulle hämta en filt och ta mig till ett varmt ställe men istället bjöds det på frukjuice…. whaaatthheefuuck, vi försöker överleva här…!

Bitter och adrenalin pumpad fyllde ja en påse till bredden med gratis produkter och kastade medaljen i diken (som jag ofta gör av nån slag frustration över att dom vill fira att jag kom i mål…. klart jag kommer i mål, ge mig äran istället för en medalj som alla andra 500pers flera minuter efter mig får). Min vän o OCR proffset Konstantin ko 2a bara lite före mig och skaka så sinnes mycket och ögonen var helt utstående, galet galet. För några år sen skulle jag aldrig springa ett sånt lopp för denna hype som dom här OCR loppen har blir mest töntigt för oss elit satsande löpare att höra om. Allvarligt är de frustrerande som snabb löpare att höra tiderna OCR killar o tjejerna springer milen på och jag vet att många löpare där ute skulle kunna göra snabba tider på OCR. Jag valde OCR nu för jag blev förfrågad och jag älskar hinderbana och är som starkast när jag är som tröttast och psyket får sätta till.  Balans, styrka, syra, hjärna, kondition och teknik i en go mix där den modigaste och snabbaste löparen vinner gör att man går i mål som en hjälte.

Jag ska ta OCR till next level för löparens skull och om jag inte lyckas göra alla hinder i år ska jag träna träna träna tills jag blir världens jävla katt med hundhjärta. Tackobock alla vänner som skrek mitt namn igår ni fattar inte vad det betyder, allt gör jag för er och för att ni ska se, lyssna och forsätta följa min väg genom denna värld. En del tror att Rastarunner är välkänt men få vet va jag kan och hur mycket jag 24/7 lägger ner på detta i så många år, det är min värld och min bäbis. RASTAkeepRUNNING

Tough Viking 6

RASARUNNERSWE.WORDPRESS.COM

Yoie Bohlin
Yoie Bohlin
Rasta runner Namn: Yoie Bohlin. Född: 1990. Bor: Åre. Klubb: Hässelby SK. Meriter: De har jag glömt. Personliga rekord: Lidingöloppet 1.59,52. 5000m 16.52, 10 000m 35.05, 21km 1.18 Roligaste löparminne: När man upptäcker alla möjligheter som vältränad och modig löpare gör varje vecka och att få hjälpa andra att uppleva samma gränslöshet Vill med löpningen: Ta den med mig överallt hela livet

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

AKTUELLT NUMMER

Årets sista utgåva snart till tryck!

0
Ett litet axplock om vad som väntar i nya Spring. Om en vecka trycker vi adresserna på baksidan, är din adress med? Annars är det hög tid..

FÖLJ OSS

8,658FansLike
6,714FollowersFollow
- Annons -

BLOGGAR

”Fint att få uppleva flytet några sekunder”

0
Nyligen var jag på Stockholms Stadion för reportage med långlöparraketen Carolina Wikström. Förnuftet sa en sak, men som vanligt kunde jag inte hålla mig...

Racerapport MLM Maraton

November drain

60 minuter glädje…

Träning på tv

- Annons-

PODCAST

X
X