Hem Blogginlägg Mikael Tisjö Recension Ormsalva

Recension Ormsalva

0

För något inlägg sedan skrev jag att jag fått hem lite produkter från Ormsalva som skulle testas så här kommer mitt utlåtande. Det ska sägas att jag fått produkterna som prover men recensionen är helt mina egna ord.

 

 

Ormsalva Aktiv 100 ml

Denna har jag använt vid lite kyligare träningar och även de första passen samt en tävling när kortbyxorna äntligen fick användas. Ger lagom med värme tycker jag och även skön att massera in.

Ganska klassisk linimentlukt gör att man tänder till lite extra och vet att det dags för business.

 

Ormsalva Fire Stick 50 ml

Min nya favorit. Kanske inte är den senaste uppfinningen på marknaden men  den har en slags rollup-funktion som en deoderant tycker jag är väldigt bra. Gillar inte att smörja/massera liniment och liknande utan gummivantar så det är skönt att bara kunna dra på utan att kladd och brinnande händer.

Produkten i övrigt, ja den heter inte Fire Stick för ingenting, s-tan i gatan va den kan bränna!

Minst sagt bra effekt i och jag kanske använt den lite överentusiastiskt, inte bara när jag haft lite ont utan även under träning vilket gett lite fire på benen och duscharna efter träning har varit lite väl varma.

Nästan blivit lite beroende av denna, eller så är det bara åldern och småkrämperna som det dyker upp nya av hela tiden och som får sig en strykning.

Ormsalva Freeze Stick 50 ml

Om Fire Stick kommer från underjorden så är denna från isande hav. För som inte har en kall pool hemma (inte jag heller) att stoppa ner benen i efter ett hårt intervallpass är detta ett bra alternativ.

Ger en skum känsla, som att benen tagit en Vicks blå. Hur mycket effekt den ger vågar jag inte svara på men avkyld blir man. Den  är också på stick vilket uppskattas.

Ormsalva Chamois Pro 125 ml

Ja detta är ju främst en cykelrelaterad produkt som ska användas på kropp och på sittstoppningen i cykelbyxan för att förhindra skavsår och irritation. Som f.d cyklist vet jag att cykla med skavsår är väl sådär för att utrycka sig milt. Har dock inte haft några större problem genom åren så har inte använt liknande krämer speciellt ofta. Att dra på krämen på brallan och kroppen känns lite ”speciellt” första gången men kan man slippa skavsår är det lätt värt det.

För er som får skavsår av löpningen kanske detta kan vara ett alternativ, för mig kommer det inte bli någon strykande åtgång. Sen om det beror på min härdade hårda kropp eller det pinsamma antal mil jag numera spenderar på en sadel låter jag vara osagt.

Vill ni grotta ner er mer om produkterna eller kolla priser så kan ni glida in på www.ormsalva.se.

 

 

 

Föregående artikelEskil – Ny bloggare
Nästa artikelNystart
Gubblubb Namn: Mikael Tisjö Född: 1981 Bor: Bålsta Klubb: Nordic Strides/Umara Sports Club Tränare: Egen Meriter: Vunnit Tour of Flanders (retroversionen) Personliga rekord: 1500 m 4:31,31 (inne), 3000 m 9:32,93 (inne), 5000 m 16:32 10000 m 34:09,82, 21,1 km 1:15:30, 42,2 2:40:54 Favoritsträcka: Maraton. Roligaste löparminne: Dubai halvmarathon, galen stad och lyxigaste inramningen. Vill med löpningen: Slå mitt bästa jag.

INGA KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Exit mobile version
X
X