Salming öppnar konceptbutik i Stockholm City

1
72

Göteborgsbaserade Salming Sports AB öppnar konceptbutik i Stockholm City i feb/mars 2015.

_48O7976
Salming öppnar sin andra konceptbutik när portarna slås upp i Stockholm City februari/mars nästa år.

Efter en rad framgångsrika år med stark tillväxt, internationalisering och förvärv av varumärket öppnar nu Salming Sports AB varumärkets andra konceptbutik (Salming Running Store i Askim Göteborg öppnade i mars 2014) på Kungsgatan 19 i Stockholm, i före detta Löplabbets lokaler, mittemot Rigoletto.

– Etableringen är ett naturligt led i utvecklingen av varumärket på Sveriges största marknad, och följer det förvärv av Salming-varumärket som gjordes tidigare i år. Förrutom Drottninggtatan och Hamngatan tillhör Kungsgatan och Norrlandsgatan ett starkt sportkluster samt några av de mest kommersiellt attraktiva retailer-adresserna i city. Det är varumärkets kraftigt ökade tillväxt som har möjliggjort denna strategiska satsning för framtiden, säger Tomas Solin, VD.

SAL_SPEED_FEMALE_0001
Salming Speed är en av de alltmer populära modellerna i Salmings uppställning.

Salming Sports AB, med VD:n Tomas Solin och Marknads- och Designchefen Thomas Nord vid rodret, arbetar hands on med etableringen av varumärkets andra enhet på svenska marknaden.

– Salming Running Store, som slog upp portarna i Askim Göteborg i mars, visar vart vi som företag och varumärke är på väg, denna enhet ska vi nu duplicera och multiplicera då Salming Concept Store kommer härbärgera hela varumärkets sortiment dvs allt från Running och Indoor, men också Underwear och Bodycare, berättar Thomas Nord Marknads- & Designchef.

Till Salmings hemsida.

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här