Hem Nyheter Sandra och John säkra vinnare i Premiärmilen

  Sandra och John säkra vinnare i Premiärmilen

  0

  Sandra Eriksson och John Kingstedt. Där har ni vinnarna när Premiärmilen avgjordes i Stockholm.

  Sandra ERiksson, Finland, 3000 meter,
  Sandra Eriksson vann Premiärmilen i säker stil. Arkivbild: Deca Text&Bild

  Sandra Eriksson, är finländskan som sedan några år bor och tränar i Stockholm. Hennes huvudmål är att prestera bra vid friidrotts-EM i Amsterdam på 3 000 meter hinder i sommar.

  I Premiärmilen på Norra Djurgården i Stockholm tog hon en säker seger på de tio kilometerna. Segertiden blev 34.37 efter att hon passerat de första fem kilometerna på 17 minuter blankt. Tvåa slutade Frida Lundén, FK Studenterna, med 35.49 och trea Louise Wiker, Hässelby SK, med 36.58.

  De yttre förhållandena var skapligt med sex grader varmt och måttlig vind. Arrangören presenterade en ny bansträckning där de avslutande fyra kilometerna var tuffa. Det märks också på tiderna.

  John Kingstedt, hade heller inga problem att vinna Premiärmilen. Foto: Per Synnerman

  Även herrsegraren John Kingstedt, Huddinge AIS, hade en betydligt snabbare första halva. John passerade fem kilometer på 15.14 och hade 31.13 i mål. En stark tid med tanke på att han solosprang i 9,5 kilometer.

  John var exakt en minut före tvåan Martin Stjernlöf, Eskilstuna FI, i mål som alltså hade 32.13. Archie Casteel, Spårvägens FK, slutade trea med 32.33.

  Premiärmilen hade 3 500 anmälda deltagare.

  Resultat, Premiärmilen 2016:

  INGA KOMMENTARER

  LÄMNA ETT SVAR

  Vänligen ange din kommentar!
  Vänligen ange ditt namn här

  Exit mobile version
  X
  X