SÖDER RUNT- millopp med öl och pizza efter målgång

Allt om Söder Runt 2014  

Den 14 juni 2014 arrangerar Löparakademin, Glad Stad och IF Linnea den andra upplagan av SÖDER RUNT.

Bansträckningen är en riktig klassiker i sig och går längs med vattnet runt Södermalm med start och mål i Tantolunden. Bansträckningen är flack och kan mycket väl vara den snabbaste i Stockholm. Loppet är 10 kilometer långt och officiellt sanktionerat av Svenska friidrottsförbundet.

SÖDER RUNT är en folkfest med påkostad underhållning och ett stort utbud av After Run-aktiviteter i direkt anslutning till loppet. Starten går kl 20.00 och väl i mål bjuds det på häng med pizza och öl och skönt mingel.

– SÖDER RUNT är ett unikt koncept och är ett av de sista loppen i löparkalendern innan midsommarhelgen och semestern börjar för många. Detta firar vi med After Run-häng med festivalstämning omkring. SÖDER RUNT är redan på god väg att bli en institution på Södermalm och visar upp stadsdelen från dess allra skönaste sida, säger Vandad Assadi från organisationen Löparakademin.

SÖDER RUNT blir Löparakademins senaste tillskott i löparkalendern. Sedan tidigare arrangerar Löparakademin Kistaloppet, Skärholmsloppet, Winter Run och Vårstafetten Akalla. Alla intäkter från Löparakademins arrangemang går oavkortat till den ideella ungdomsverksamheten.

Hemsidan och anmälan till SöderRunt

 Dela på Facebook