Sotarns mat och träningsblogg – lördag

0
1

Så var dagens bravader avklarade. Eller nästan avklarade.

Just nu sitter vi och ser på ”Själen är större än världen”. En dokumentär om Ricky Bruchs uppladdning och förberedelser inför OS 1984.

http://www.youtube.com/watch?v=iIof5DcMpxc

Fascinerande person den där Ricky.

Vi äter inte lika mycket piller som Ricky gjorde, men vi äter mycket god mat. Och vi tränar ganska bra. Idag var inget undantag.

DSC_0202

Strupstad fokuserar.

Under eftermiddagens pass blev det ett splittrat gäng. Erik drog iväg på sitt andra skidpass. Strupstad ville ha kontroll på fart och underlag så han valde löpband på gym, men jag själv ville köra ute. Det hade klarnat upp, solen sken och det var i stort sett vindstilla. Då är det väldigt svårt för mig att gå in i gymmet och hoppa på löpbandet.

Med broddar, lättviktare och nyplogade fina vinterväger blev det därför en timmes tröskel ute. Kändes kontrollerat och lätt, och med tanke på en del träning i benen och underlaget så var det helt klart godkänt. Otroligt nöjd med valet att köra utomhus också.

Efter träning kommer middag och idag stod följande på menyn:

Huvudrätt: Tortillapizza med tomatsås, kyckling, soltorkad tomat, gul lök, röd lök, avokado, aioli, ruccola, osv.

DSC_0203

DSC_0207

DSC_0206

Dricka: Rött vin, Chateau Magnol (Frankrike)

DSC_0208

Efterrätt: Rester. Krokanglass med karamellsås, citronpaj och vispad grädde, dubbel espresso.

Imorgon är sista dagen på ”Sotarns mat och träningsblogg”. Den startar med en riktig energislukare. Långpass. 42 km för mig. Minst 50 km för Strupstad.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här