0,00 SEK

Du har inga produkter i varukorgen.

Hem Bloggarkiv Petras blogg Svenska landslaget i snöskolöpning

Svenska landslaget i snöskolöpning

Snöskolöpning är en sport som växer i Europa och i frankrike är det den näst största vintersporten efter alpint. Europacupen i snöskolöpning är därför en stor prestige mellan flera av de europeiska länderna. Dock har Sverige aldrig deltagit med något lag. År 2012 hoppas vi på en ändring. Flera av landets främsta löpare har nu tagit ett beslutat att göra en rejäl satsning på Europacupen 2012.

Europacupen består totalt av 4 tävlingar där den första börjar i Rättvik den 28 januari (www.siljansnowshoe.se) och den sista tävlingen är i Frankrike den 11:e Mars. Med i laget har vi bland annat segraren i årets Lidingölopp, Charlotte Karlsson.

För att göra touren möjlig kommer vi behöva stöttning för att täcka resekostnader. Är ditt företag intresserad av att hjälpa till så hör gärna av dig till mig på info@motionaren.se. Tillsammans kan vi säkerligen hitta en lösning som passar oss båda!

Idag har vi haft den första kickoff träffen med alla deltagare. Totalt är vi 5 damer och 5 herrar. Alla är riktigt peppade för denna säsong och längtar nu till snön!

snskolpning
Vi är peppade för vintern!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Föregående artikel5km fart
Nästa artikelEuropean Cup

AKTUELLT NUMMER

Årets sista utgåva snart till tryck!

0
Ett litet axplock om vad som väntar i nya Spring. Om en vecka trycker vi adresserna på baksidan, är din adress med? Annars är det hög tid..

FÖLJ OSS

8,659FansLike
6,714FollowersFollow
- Annons -

BLOGGAR

Växelbruk

0
Det är väl lite si och så med löpningen just nu, veckomängden är nere på ensiffriga nivåer i kilometer räknat. Jag är väl hyfsat...

Racerapport MLM Maraton

November drain

- Annons-

PODCAST

X
X