ta hand om varandra

Yoie  

sho reader!

IMG 1202

det blir Åre i år, snowboard, längd och jobb på tott resturang i 4-5mån. För 4e året firar ja ingen jul men det gör inget, ja älskar min familj o vi behöver inte dalta med det, jul är bara något för marknaden, ger hellre pengar till snubbarna i tunnelbanan som fryser arslet av sig o lindrar smärtan med piller o alkohol. börjar känna igen dom o undrar varje gång hur alla människor bara kan gå förbi utan att ge någre kronor eller stanna o reagera. Undrar hur vi ska hjälpa dom, det e ju -13grader ute dom fryser ju ihjäl…

En morgon mitt i rusning drog en kvinna ner byxorna och pissade i rännan på skanstull mitt bland gående som inte ens reagerade, bara en liten kille framför mig vände och gick tillbaka som om han inte kunde tro sina ögon. 

stockholm, stockholm, stockholm, fattar inte varför ja återkommer ja trivs aldrig i den här stan, är verkligen inget betong barn,

seasons

Yoies ord kärlek 

från ingenstans stod vi på samma ruta, vi titta på varandra o kunde inte sluta. Vi lovade att alltid vara varandras, att dela det vi kände tillomed luften som vi andas. Du väntade så länge men nu är den här o vi står alltid så nära så fucking kär. Har aldrig varit så rädd i hela mitt liv vet att det tar slut vill stanna vår tid. Det kommer försvinna ur min hand, du är här nu men mellan mina fingrar försvinner du som sand. För ja älskar dig inte bara kär i din kärlek, behov av fysisk närhet eller längtan efter storhet. Du såg på mig o dina ögon var sanna du har dom ärligaste ögonen som får mig att famla Får mig att ramla rakt i din famn räknar dagarna tills vi möter varan. Om detta kommer hålla ett litet tag vill ja att du ska vara med mig varje dag. Klarar inte av att du försvinner, en dag utan dig så starkt mitt hjärta brinner. Ingen tar mig på så stort allvar som du, du lyssnar, finns där, är där tills det är slut. Du kom till mitt hjärta o gjorde det förvridet så lys med mig och ta vara på denna tiden.

skin

 

 

 Dela på Facebook