Hem Blogginlägg Simon Wikstrand Tack för en fantastisk tid på springlfa.se

Tack för en fantastisk tid på springlfa.se

0

Mitt första blogginlägg dök upp på en stafettblogg på medlemssidan för löparklubben IS Göta våren 2014. En vecka och sju inlägg ledde till ett sug efter att få fortsätta skriva om min stora passion och hur man som amatör balanserar familj, träning, jobb och ett socialt liv. När frågan sen kom från Spring om att stafettblogga på deras sajt var det ett lätt beslut. Efter de sju veckorna var slut fick jag en fast plats på portalen tillsammans med en del av Sveriges löparelit. Ett privilegium och en resa i sig. Ni har fått följa med genom PBn, slit, utbrändhet, passion och jakten på bättre tider. Idag fyller jag 30 år och efter att ha haft tanken på en helt egen sida under det senaste året har jag bestämt mig att äntligen öppna portarna och ta nästa steg på resan. Igår öppnade jag därför upp min egen sida på www.hanmedskor.se. En livsdröm som nu uppfyllts!

Bloggen här på springlfa.se har gett mig så otroligt mycket mer än jag hade kunnat drömma om. I början var det mer en kul grej, ett sätt att ventilera löpartankar och hitta ett forum att utbyta erfarenheter. Jag visste inte då att det skulle vara första steget mot att få lära känna nya fantastiska människor, återupptäcka kärleken till skrivandet och en personlig resa. Allt tillsammans med er vid min sida. Idag är det 15 dagar kvar till Hamburg Marathon som blivit lite av en röd tråd i bloggen. Jag kommer att fortsätta att ta med er på resan fram till Hamburg och mitt sista blogginlägg här på springlfa.se kommer att vara, just det, race reporten från loppet. Förhoppningsvis blir det en race report med glädje och nytt PB.

Där finns några personer jag redan nu skulle vilja passa på att tacka för tiden här. BG Nilensjö för modet att starta Spring, med förhoppningen om att ni hittar ett sätt att få tidningen att leva vidare. Erik Alnervik för frågan om att blogga här och för alla positiva ord på vägen. Mikael Grip för stöttningen och inspiration för att hålla igång bloggandet men även för att han tog ner mig på jorden under Hässelbyloppet. Jag återgäldade tjänsten på årets seedningslopp. Och sist men absolut inte minst – alla engagerade personer som läst bloggen, engagerat sig, mailat och kommenterat. Det är ni som har gett mig den stora drivkraften att hålla igång, både med löpningen men även stundtals på ett personligt plan. För detta är jag evigt tacksam. Jag hoppas att ni följer med vidare på resan på nya sidan.

Idag är jag föräldraledig och min telefon gick sönder i går kväll. Jag kommer att bryta en fyra år gammal tradition och inte springa på födelsedagen utan istället ta en vilodag och spendera hela dagen med mina söner. Något som känns som ett väldigt bra beslut. Löpningen sparar jag till imorgon när det sista långa och tuffa passet står på schemat, 3 x 5 km. ca 25-28 km med upp och nerjogg. Nu kör vi!

Au revoir!

/Han med skor

INGA KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Exit mobile version
X
X