Tävlingen för löpbandet är avgjord

0
19

Äntligen har redaktionen hunnit gå igenom alla motiveringar och valet föll till slut på Gael Joly och hans familj från Smedstorp.

Såhär lyder motiveringen från Gael som vi fick in.

Anledningen till att jag började springa var att jag var i dåligt skick, överviktig och med ont i knä och i ryggen från allt sittande.

Det var 6 månader efter min son föddes. Han föddes två månader för tidigt och med ett allvarligt hjärtfel. Han opererade hjärtat för första gången när han var 10 dagar gammal och bara 1.7kg. Han var först i Sverige att få en så kallad ”hybrid” operation. När han vägde 5kg opererades han för andra gången (en process av tre öppen hjärt kirurgi) han fick en hjärnskada i samband med operationen och vaknade efter åtta dagar. Då visste vi inte om han skulle vakna eller inte.

Idag mår Viggo bra, han är tre år gammal och har haft fyra hjärtoperationer, han är döv, har inga balansorgan och pga hans CP-skada kan han ännu inte gå. Men Viggo går ut varje dag med hjälp av hans rullator och han älskar att motionera varje dag i alla väder.

gaelJag är anställd som personlig assistant till honom vid sidan om mitt företag. Nu väntar vi andra barnet. Och det ser bra ut denna gång. Men mitt stora bekymmer är: hur ska jag kunna träna?
Skaffa dig ett löpband säger min sambo, då kan du passa Barnen och köra några pass hemma.

Löpträning räddade mig och min familj. Det hjälper mig att må bra psykiskt och fysiskt, det hjälper mig att strukturera min vardag och ge mig styrka för svåra tider. Viggos hjärta ska inte klappa så länge och där är min mantra när jag tävlar och det gör ont: ”denna smärta är frivilligt, det är ingenting, tänk på Viggo och vad han gick genom!”
Därför är just vår familj värd att vinna ett löpband!

Stort grattis säger vi på Spring och önskar er all lycka framöver. Hoppas löpbandet blir till stor hjälp.
(Motivering och bilder är publicerade med godkännande från Gael)

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här