Hem Blogginlägg Mikael Tisjö Tillbaka på banan och jag har fått smörj.

Tillbaka på banan och jag har fått smörj.

0

Ordvitsarna är på hög nivå idag. Efter mina mindre skadeproblem och en löpvila på över två veckor blev det ett testpass på bandet förra måndagen för att se vart jag stod. Glädjande nog kändes det bra och jag kunde smyga igång träningen hyfsat bra första veckan för sedan skruva upp det lite denna vecka.

Bilden är inte suddig, det är känslan i benen efter över två veckors löpvila som förmedlas.

Påsken spenderades i dalarna och där bjöds det på toppenväder men dock kallt och mycket snö. Detta gjorde det lite svårare att få till bra intervallpass, och är det något jag inte gillar så är det kyla och mycket kläder när det ska gå fort.

Väl hemma igen hade nästan all snö smält bort och då passade jag på att åka ner till den lokala banan för lite långsam fartträning. Körde fem st 400m med ca 40-45 sek ståvila och det märks att det var ett tag sedan jag var där, efter banan skulle jag fortsätta med km-intervaller och 400-ringarna satt i minst sagt. För att summera så är det en bit kvar till formen jag hade denna period förra året men förhoppningsvis löser det sig.

En banbredd bortsmält räcker.

Nästa vecka är tanken att åka till Jakobsberg för att springa Kvarnloppet. Har de två senaste åren gjort under 18 min på femman där men tror inte det är möjligt i år men vi får se. Det är ett lagom stort lokalt lopp med hyfsat snabb bana och det brukar åtminstone dyka upp några snabbingar, rekommenderas.

I övrigt fick jag i veckan hem ett paket från Ormsalva med lite liniment med mera. Kommer testa dessa under nästkommande veckor för att sedan ge en liten recension här på bloggen.

Ny deo och ansiktskräm?

Så nu hoppas jag på lite varmare väder och ben med fart som Galen Rupp.

Föregående artikelVill du bli den första?
Nästa artikelTopplopp av Hanna i Prag halvmaraton
Gubblubb Namn: Mikael Tisjö Född: 1981 Bor: Bålsta Klubb: Nordic Strides/Umara Sports Club Tränare: Egen Meriter: Vunnit Tour of Flanders (retroversionen) Personliga rekord: 1500 m 4:31,31 (inne), 3000 m 9:32,93 (inne), 5000 m 16:32 10000 m 34:09,82, 21,1 km 1:15:30, 42,2 2:40:54 Favoritsträcka: Maraton. Roligaste löparminne: Dubai halvmarathon, galen stad och lyxigaste inramningen. Vill med löpningen: Slå mitt bästa jag.

INGA KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Exit mobile version
X
X