trae tha truth

Yoie  

trae tha truthSitter på tuben varje morgon från Ropsten (till träningen) o försöker dikta ihop lite rap för att få tiden att gå. samtidigt som jag tuggar ice cube, nas, tupac, common market eller Näääk o liknande i lurarna. Det är alltid lika gött o sätta sig i en nästan tom vagn o bara låta tankarna komma på plats. Älskar den tiden på dan när musiken får ta plats. Det blir som ett sug på mer.

Vad hände med staden, här är natten längre än dagen, här ser man människor men aldrig har livskraften varit så avslagen. Här är ingenting äkta, vinden som svalkar kommer ifrån fläktar. Värmen stiger men alla tiger för du ska vara en cool statstiger i tystnad den lider o när den ser vad som händer i dens hjärta det värker det svider. Stiger ur tuben tittar bort mot massan som en kötthög malar vi oss fram o betalar i kassan. Lämna mig ifred det finns inget jag längre vill ha, men stadstigers låter mig inte va.

Tränar ingen löpning nu och har MT-röntagat knäet.

antagligen menisk skada.

Den lilla jäveln kommer fram o ja tränar hårdare än aldrig förr på gymmet o ser min kropp bli tajtare, hårdare och starkar. Den som sticker nålar imig ska inte vinna.

Inget kan komma ifatt jag har för mycket glöd, Min låga brinner starkt o vinden för svag. Jepp ja har för mycket glöd, Kör på när ni kallar mig för störd. det är ristat i sten, Blir aldrig någonsin klen. Det är ristat i sten, Rinner som blodet i varje ven. Finns bara en växel som jag kör på i överhettad motor, Benen under mitt skinn är gårdare än knotor. BRINNER, KOKAR, ÅNGAR tills jag dör. Fullfart, aldrig stanna bara KÖR!’

IMG_1112

IMG_1139

 IMG_1143IMG_1135

 Dela på Facebook