Hem Aktuellt Trailcamp Österlen 23-24 mars, en magisk upplevelsehelg!

Trailcamp Österlen 23-24 mars, en magisk upplevelsehelg!

0

I år, som blir 4e upplagan av Trail Camp Österlen, har vi vässat till det ytterligare med att få Garmin ombord under helgen. Garmin kommer att låna ut löparklockor till samtliga och visa hur man kan använda dessa grymt coola och avancerade klockor på ett bra sätt! Som tidigare kommer även Salming running, Oatly, Coxa Carry och naturligtvis Tidningen Spring finnas med på ett hörn. Det kommer bli lite nya slingor i den fantastiska miljön på Österlen kring Christinehofs slott och Alunbruket där vi utgår ifrån. Detta är främst en upplevelsehelg så alla som gillar traillöpning kan vara med. Förra året var vi ca 75% tjejer och just nu ser 2019 ut att bli på samma vis. Det måste bero på mina fantastiska ledarkollegor!

Är grymt stolt över att även i år ha med Oskar och Christian som ledare som alltid peppar deltagarna på ett sätt som får många att göra stordåd!

Förra året fick vi besök av Daniel Åkerman som besteg Mount Everest för några år sedan. I år är det tänkt att ha en helt annan typ av föreläsare som jag tror kommer vara lika inspirerande som Daniel var!  Blev du nyfiken? Gå in på:    https://www.facebook.com/Adventure-Kajak-584272758260889/        eller            https://www.facebook.com/Adventure-Kajak-584272758260889/            och läs mer och anmäl dig för det kommer bli en grym helg!

När det gäller min egen löpning kan jag inte säga att jag känner mig som på bilden just nu. Det har varit en tung höst/vinter efter UTMB men det känns som det kan vara dax att sätta igång en målmedveten satsning igen där Lidingöloppet kommer vara det stora målet i år.  Det känns bra att släppa de allra längsta och grymmaste loppen nere i alperna som jag gjort de 3 senaste åren. Nu blir det fokus på terräng i kombination med fart på distanser som jag känner mig mer bekväm med! Sen ser jag alltid fram emot farthållartjänsten på Stockholm maraton då det är så häftigt att få peppa andra löpare att nå sina drömmar!

INGA KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Exit mobile version
X
X