Hem Bloggare ”Träningsläger”, träningstävling och Bålsta Stadslopp.

”Träningsläger”, träningstävling och Bålsta Stadslopp.

0

För en vecka sedan kom jag hem från semester/läger på Gran Canaria, mycket skönt att få lite sol och springa i shorts. Vi var i Puerto de Mogan som är en rätt liten by på sydkusten. Lugnt och skönt samt bättre väder (än andra delar på ön) med bra hotell skulle jag sammanfatta det som. För löpträning är det kanske lite begränsat med yta då det lätt blir några varv runt byn om man ska få ihop några km. Finns dock bra med möjligheter för backträning och även snabba platta/lätt utförsträckor för fartpass.

Höjdmeter går att samla om man vill.

Nu är det i alla fall äntligen mars och det börjar bli dags att få lite fart på benen så nästa helg har jag dragit ihop ett gäng för att köra en träningstävling. Det blir tio km med undran om varför man springer förmodligen. Har ni inget för er nästa söndag är ni välkomna till Bålsta, mer info hittar ni på instakontot run_balsta .

Ser vi lite längre framåt blir nog riktiga tävlingsdebuten i april och Bålsta Stadslopp. Vi har både fem och tio km att erbjuda och nu ser det ljust ut för att få till ett lopp utan restriktioner. Fjolårets vinnare Victor Smångs är anmäld så förhoppningsvis ryker banrekordet på 30:25. Är ni sugna på att få ett snabbt lopp kan ni kika in på Anmälan Bålsta Stadslopp vår 2022 (mittlopp.se) .

Så nu är det bara hoppas på fortsatt fint väder och fräscha ben för säsongen står runt hörnet.

 

På återhörande

INGA KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Exit mobile version
X
X