0,00 SEK

Du har inga produkter i varukorgen.

Umeå

Imorse såg jag en Magasin Spring-tröja vara ute och gå längs med vattnet i Umeå. Givetvis var det någon som hade på sig tröjan, men jag hann inte riktigt se vem det var. Jag avstår också från att sätta något namn på ”vattnet i Umeå”, ju mindre man skriver desto mindre är risken att något blir fel.

ÖIS lämnade västkusten i torsdags kväll och vi bor nu i downtown Umeå. Igår tränade vi och tittade sedan på K och M 10 000m. Riktigt spännande i båda loppen. Sedan kom årtiondets skyfall och vi hann precis med bussen tillbaka till centrum. Jag har aldrig varit såhär långt norrut tidigare. I min fantasi har det varit skog, skog och ännu mera skog. Men Umeå är så mysigt och det blir ännu bättre med bästa ÖIS-sällskapet. Imorse på morgonjoggen mötte jag Midde halvvägs. Vi sprang sista biten ihop och jag sprang och imponerades över att hon kan prata så mycket samtidigt som hon springer så fort. I SM-tidningen kan man läsa att SM-rekordet samt svenskt rekord fortfarande innehas av en viss Hamrin men det är ju ”jaja, väldigt längesedan nu”. Hur som helst sprang vi tydligen nära hennes tröskelfart imorse, ändå fanns det inga tankar på att sakta ner.

Imorgon är det säsongsstart för mig och jag kör 5000m. Hur det kommer att gå kan man spekulera i och fundera över. Det gör inte jag. Jag är så förbaskat glad och stolt att jag står på startlinjen imorgon. Det är en stor bonus, en tre-i-rad och en vinstlott. Jag gör säsongsstart efter en del skadetrassel. På senior-SM. På en sträcka jag aldrig kört innan. Och jäklar vad kul det ska bli. Röda, vita och blåa naglar, nu är det ÖIS-dags.

20140802-124203-45723774.jpg

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

AKTUELLT NUMMER

Årets sista utgåva snart till tryck!

0
Ett litet axplock om vad som väntar i nya Spring. Om en vecka trycker vi adresserna på baksidan, är din adress med? Annars är det hög tid..

FÖLJ OSS

8,659FansLike
6,714FollowersFollow
- Annons -

BLOGGAR

Växelbruk

0
Det är väl lite si och så med löpningen just nu, veckomängden är nere på ensiffriga nivåer i kilometer räknat. Jag är väl hyfsat...

Racerapport MLM Maraton

November drain

- Annons-

PODCAST

X
X