vad löpning är för mig?

Yoie  

DSC_0906

Är nu i löparnördarnas nördigaste ställe.

För flera år sen 2005 var jag här först gången (Iten) och kolla läget, stannade 5dar sen spydde jag på urtråkighet, då var det bara jag på hela campet, och här finns inget annat än LÖPNING, LÖPNING å åter LÖPNING!!! Gahhh!!

Campet har nu byggts ut och alla rum är fulla med vitingar som tränar flitigt och har sina coacher här o halva landslaget… Känner mig jävligt vilse bland alla dryga fransmän som fnyser åt en, och ensam då alla har… som sagt halva landslagstruppen från deras länder här och inte har någon lust att höra vem jag e. Holländare har man i alla fall fått prata med dom e nice… men men jag får stå ut en vecka tills mina svenska vänner kommer hit. Att inte prata med någon på flera timmar kan göra en galen, annat var det när jag delade rum med Lilian Magnusson 2009 i Iten J

Satt nyss i gymmet och kolla på alla flitiga löpare som äggar varandra till MER träning och det hela kan se helt sjukt ut från ovana ögon. Jag känner mig inte alls hemma bland dessa människor… o hur fan ska man kunna bli snabbare än alla dessa super vältränade atleter som bara har resultat siffror och träningsdagböcker i huvet… måste man vara som dom? Varför kan löpning vara så jävla ocoolt o nördigt ibland? VARFÖR????? Vad är löpning för mig?

Annars e det bra, på julafton ska jag jobba som funkis på shoes for Afrika, ett 5000m lopp.

Här kommer en pepp text här nere!

Nu satsar jag nu vaknar jag med morgonsolen, all alkohol vaskar jag.

Nu känns det som jag har greppet om min kropp allt jag äter, allt jag dricker mäts nu opp.     — varje träning analyseras, varje muskel masseras.

För att bli bättre krävs fokus och envishet, varje andetag kommer att räknas för att kolla min uthållighet.

Jag börjar bli riktigt brun, som löpare slits också hud,mot sol, kyla o vind, sand i ögonen och snö mot min kind.

Är det någon nackdel att jag är svensk? Kommer jag någonsin få Kenyanernas spänst? Jag måste träna lika hårt som dom, inget är lätt tro inte att resultaten bara kom!

Tror du på dig själv hela vägen och tajmar loppen i rätta lägen.

Glömde du att stracha eller dålig mat som du testat, du blir sjuk, skadad och din motivation dalar.

Res dig! du är bra! från löpning kan du aldrig dra!

Jala BaiIMG_0301

 Dela på Facebook