Hem Aktuellt Vilket Startskott! Spring Nr 2 i Butik Nu

Vilket Startskott! Spring Nr 2 i Butik Nu

0

Jag har varit med om många lanseringar inom tidningsbranschen, men lanseringen av Spring slår allt. Att läsare över huvud taget bryr sig om att ge feedback är ganska unikt. Ni har i hundratal varit generösa nog att höra av er, ge synpunkter och visa uppskattning. Jag är otroligt tacksam och ännu mer laddad inför denna resa. Ambitionen är att fortsätta inspirera och motivera alla som kan svara på frågan: Vad gör du på milen?

Mycket av responsen handlar om att Spring är lika med mycket, läsvärt och inspirerande. Spring Nr 2 finns i butik nu och vi kör vidare på samma koncept – mycket, läsvärt och inspirerande!

En fråga som har gett bränsle till många diskussioner genom åren är tider eller medaljer/placeringar? Vad driver dig?

Jag har alltid motiverats av tider. Som femkampare jagade jag poäng. Jag visste ju att ett antal poäng oftast räckte till en viss placering. I löpningen är det likadant. Allt mitt fokus utgår från en tid jag vill göra. Det är tiden som ger mig energi. Jag har haft ett bra år. Satt två svenska rekord och tagit ett vm-brons – allt tidsatt och inprickat precis enligt plan. På Lidingöloppet nyligen var det återigen tid som drev mig. 54.50 på 15 kilometer, banrekord i M50. Förra året hade jag flow men öppnade försiktigt och landade på 55.06.

Nu visste jag hur jag skulle lägga upp loppet. Men tyvärr såg det mörkt ut.

Jag blev skadad tio dagar innan, fick köra med liniment, is, smärtstillande, spikmatta och massage – men ingenting hjälpte.

Jag hade dock bestämt mig för att springa. Så jag joggade till startlinjen med bilnyckeln i handen, beredd att kliva av efter tre kilometer. Men jag kunde bara inte ge upp utan fortsatte trots viss smärta? Kontentan – jag segrade och fick min efterlängtade segerkrans. Missade mitt tidsmål med nästan två minuter, men var ändå riktigt nöjd! Skön känsla. Så vad är egentligen drivkraften? Är det så enkelt att tiderna driver oss på träningen och placeringarna på tävlingar? Jag tror inte det. Personligen har jag vid flera tillfällen varit mycket mer nöjd med en bra tid och en sämre placering, än ett SM-guld.

”Det blev 56.46 – jag segrade och fick min efterlängtade segerkrans.”

Nu är jag nyfiken på vad som driver just dig? Mejla och berätta.

Läs min tävlingsrapport

Spring nu till butiken och köp ditt exemplar – det är mycket läsning för endast 49:-

INGA KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Exit mobile version
X
X