Spring - Löpning För Alla

Aktuellt nummer

Spring / Nr 4 / 2020
Löparkalender 2019

SPRINGKLUBBEN

Springklubben är det enda sättet att  ta del av magasin Spring. Magasinet är en helig del av vår klubb, for members only. Du får 5 nummer per år, oftast minst 148 sidor. #2  2019 är ute nu –  lyxigt format, mycket läsning och stenhårt fokus på svensk löpning och de pusselbitarna som påverkar prestationen. Vill du läsa, bli medlem – vår ambitionen är att bli Sveriges största löparteam.

Klicka in här:

Kostnaden är 349:-/år

KUNDSERVICE

Du har ett medlemsnummer på baksidan av tidningen, det använder du när du loggar in på https://spring.prenservice.se/Konto/LogOn?ReturnUrl=%2fminasidor. Här kan du se det mesta om just din prenumeration, ändra adress, etc.

FÖRMÅNER

Vi fortsätter jobba med fokus på att utveckla svensk löpning, inspirera och motivera alla som hittat löpningen. Utöver magasinet så kommer klubben ge en massa fördelar, dessa mailas ut i nyhetsbrev, aktuella just nu är:

Marrakech träning & tävling, 500:- rabatt

Häng med på löparäventyr och träning i Marrakech

.Solid tävlingsförsäkring, endast 129:-/år

Ge bort en försäkring, omtänksamt och en liten kostnad som kan bli en grymt bra investering, http://www.solidab.se/Vara_forsakringar/Specialforsakring/Tavlingsforsakring

Springa med vingar (Dekius Lack)

En otroligt läsvärd bok som du får köpa för 59:- inkl porto. Swisha pengar till 1232785269, uppge namn och adress så kommer boken på posten.

Dekius har precis skrivit en ny bok, När natten kommer är vägarna mina. På bakhall.se och deras webshop kan du köpa den fraktfritt som medlem i klubben. Ange Spring i kassan.

Spring Dreams 

50:- rabatt för alla medlemmar, se https://springlfa.se/springdreams/

Löparskor

5e upplagan av TrailCamp Österlen 21-22 mars 2020

  Mer info samt anmälan till TrailCamp Österlen görs på: Trail Camp Österlen 2020 https://www.facebook.com/events/482902422572187/?active_tab=discussio

#jagspringer

Instagram

 

Våra hårdbevakade lopp 2019

X
X