Spring - Löpning För Alla

Aktuellt nummer

Spring / Nr 4 / 2020
Löparkalender 2019

Annonsera

Nå Sveriges mest dedikerade löpare genom Spring

Spring ska vara magasinet och sajten ingen löpare kan vara utan, den där sista pusselbiten som krävs för att nå nya mål. Sprängfyllt med träning, både fysisk och mental, löpare, tävlingar, resultat, krönikor, kost och läsarmaterial. Allt med stenhårt fokus på löpning!

Spring vill även lyfta fram löparföreningar och lopp i hela vårt avlånga land. Spring ska ge massor av inspiration och löparglädje, vara passionerad och grymt motiverande!

Målgruppen som vi kan läsa av på våra digitala medier överensstämmer med det vi satsade på, löpare som kan svara på frågan – Vad gör du på milen?

Vi vet sedan tidigare att löpare är lite mer välutbildade, mer köpstarka och väldigt medvetna – med andra ord en annons i Spring eller på springlfa.se når en intressant målgrupp!

Spring 2:0 är en medlemstidning, nytt format, fler sidor, mer läsning och ännu mer dedikerad målgrupp

Fakta

Upplaga: ca 5 000
Antal läsare: ca 30 000
Antal utgåvor/år: 5
Webbplats: springlfa.se
Besökare/vecka hemsida: ca 25 000 – 40 000 (mätt enligt sis-index)
Kontakta redaktionen: bg.nilensjo@springlfa.se

Annonsinformation

Prislista: 

Kontakt

BG Nilensjö
bg.nilensjo@springlfa.se
Tel: 070-226 99 95

Marknadsför ditt lopp med Spring

Genom att visa upp ert lopp i Spring når ni ut till Sveriges mest dedikerade löpare. Hela sju av tio läsare av Spring och springlfa.se deltar i upp mot 10 lopp per år och de är beredda att åka långt för att springa sitt favoritlopp.

Springklubben

Som medlem får man tillgång till många bra erbjudanden förutom en årsprenumeration. Som medverkande kommer era produkter att synas i annonser, Springs hemsida och via nyhetsbrev. Vi kommer även utgå från era specifika önskemål och behov, kontakta BG Nilensjö, bg.nilensjo@springlfa.se.

Löparskor

5e upplagan av TrailCamp Österlen 21-22 mars 2020

  Mer info samt anmälan till TrailCamp Österlen görs på: Trail Camp Österlen 2020 https://www.facebook.com/events/482902422572187/?active_tab=discussio

#jagspringer

Instagram

 

Våra hårdbevakade lopp 2019

X
X