spot_img
0,00 SEK

Du har inga produkter i varukorgen.

Hogialoppet

14sep11:30Hogialoppet

Detaljer

Alla kan delta i loppet, oavsett om du vill springa, jogga eller gå, antingen ca 3,1 km eller ca 6,5 km i Stenungsund. Eventområdet på Hogias parkeringsplats rymmer såväl start som målgång samt en stor mängd andra aktiviteter så som ett minilopp för de minsta barnen, tipspromenad och foodtrucks.

Hogialoppet ca 6,5 km (Dam, Herr, Barn/Ungdom 0–16 år)
Starten går 11.30 och banan är ungefär 6,5 km lång. Den sträcker sig från Hogia, över Hallerna till Kyrkenorum och längs Ucklumsvägen tillbaka. Det finns en vätskestation efter ungefär 3 km. Vid målgång finns vatten och frukt.

Det går bra att delta med barnvagn, hund, eller att gå med stavar. Alla är välkomna i någon av klasserna Dam, Herr och Ungdom/Barn 0–16 år.

Lilla Hogialoppet ca 3,1 km (Dam, Herr, Ungdom 13-16 år, Barn 0–12 år)
Lilla Hogialoppet är ett kortare lopp som startar 10.30. Banan är ca 3,1 km lång och sträcker sig från Hogia upp mot Hallerna och genom skogen på Nösnäs motionsslinga, vidare mot Stenungsunds arena och tillbaka till Hogia igen.

I Lilla Hogialoppet går det bra att delta med hund eller att gå med stavar. Ett kortare parti består av en stig och är därför inte helt barnvagnsvänligt.

Barn i Hogialoppet
Hogialoppen passar bra för vuxna, ungdomar och alla de yngre löpare som har mycket spring i benen. Många barn kanske upplever sin första start och målgång i Lilla Hogialoppet och vi hoppas kunna sprida löparglädje och inspirera till rörelse.

Flaggvakter finns längs med bansträckningen för att hjälpa deltagarna vid korsningar och vägskäl. I övrigt följer barnen en snitslad bana. Spring gärna med ditt barn ifall du tror att det behöver stöd för att hitta rätt.

Miniloppet 
Miniloppet är ca 300 m. Här sker inget startskott utan barnen kan starta valfri tid längs en snitslad bana på eventområdet. Mindre barn kan springa ett varv. Större kan välja att tävla mot sig själva och springa så många varv de orkar. Alla som deltar belönas med godsaker!

Visa mer

Distans

6,5 km

Tid

(Lördag) 11:30

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här