0,00 SEK

Du har inga produkter i varukorgen.

Taggar Podcast

Tag: Podcast

Hanna Lindholm i Maratonpodden

Lyssna på Petra Månström som möter Sveriges snabbaste maratonlöpare, Hanna Lindholm, i Maratonpodden.

Möt löparen – Malin Starfelt

Årets första avsnitt av podcasten Möt löparen med Marcus Åberg som utfrågare är här! Vi ger er avsnitt 78 med Malin Starfelt som gäst.

Möt löparen – Johanna Eriksson

Ni kanske redan har läst Mikael Grips 24-timmarsreportage med Johanna Eriksson i senaste numret av Magasin Spring. Marcus Åberg har också mött ett av årets stjärnskott i podcasten Möt löparen.

Möt löparen – Olle Ahlberg

Det händer ibland att det dyker upp nya löpare långt fram i resultatlistorna. I fallet Olle Ahlberg är det verkligen så. Först slog han till med ett riktigt snabbt lopp i Köpenhamn där tiden landade på 1.09.11 på halvmaran. Detta följde han upp med att springa på 30.39 på tio kilometer landsväg i Oslo. Vem är Olle Ahlberg och var kommer han ifrån. Marcus Åberg reder ut begreppen i podcasten Möt löparen.

Möt löparen – Simon Wikstrand

Han var med och startade Helsingborg marathon, satsade mot att kvala in på SM och har verkligen fastnat för löpning. Men vem är han? Denna vecka får ni träffa Simon Wikstrand i ett rykande färskt avsnitt av podcasten Möt löparen.

Möt löparen – Caroline Almkvist

Caroline Almkvst kom från "ingenstans" och överraskade löpar-Sverige när hon sprang in som tvåa på SM i maraton. Denna vecka får ni möta henne i ett rykande färskt avsnitt av podcasten Möt löparen. 

Möt löparen – Sara Holmgren

Sara Holmgren har inte riktigt kommit upp till den nivå hon hoppats på under 2017. Nu blickar hon framåt och delar med sig av sina förväntningar på 2018 i veckans avsnitt av "Möt löparen". 

Möt löparen – Löpande vänskap

Löpning är en ensam idrott. Det är vad man ofta får höra i alla fall men löpning kan också leda fram till vänskap. I veckans avsnitt av podcasten Möt löparen får ni ett exempel på detta. 

Möt löparen Ida-Maria Nicklasson

2017 har varit ett fantastiskt löparår för Ida-Maria Nicklasson. SM-silver på halvmaraton, tvåa i Lidingöloppet och fjärde svenska i Stockholm Marathon samt debut i landslaget är några av framgångarna. Här möter ni henne i podcasten Möt löparen.

Nystart av podcasten Möt Löparen

Elitlöparen Marcus Åberg är tillbaka med podcasten Möt Löparen. I nystarten möter han Daniel Borgman.
- Advertisment -

Mest läst

X
X