0,00 SEK

Du har inga produkter i varukorgen.

Taggar Midnattsloppet

Tag: Midnattsloppet

Snabba vinnare i Midnattsloppet

I en perfekt löpartemperatur och stundtals lätt duggregn sprang både Olle Walleräng och Sandra Eriksson sina snabbaste Midnattslopp någonsin på lördagskvällen.

Ytterligare ett succélopp i tunnlarna i Stockholm

Hög stämning och en minnesvärd upplevelse blev det för över 27 000 löpare när Stockholm Tunnel Run Citybanan 2017 genomfördes.

Över 33 000 anmälda till once-in-a-lifetime-lopp

På lördag genomförs det stora löploppet Stockholm Tunnel Run Citybanan 2017 som arrangeras av Lidingöloppet tillsammans med Midnattsloppet.

Tuffa etiopiska dubbleringar

Först Atea Norrköpings Stadslopp och sedan Midnattsloppet i Göteborg. De etiopiska löparna var riktigt tävlingssugna under lördagen.

Etiopiska segrar i Midnattsloppet i Göteborg

Midnattsloppet i Göteborg avgjordes sent på lördagskvällen i ett härligt löparväder. En hemmalöpare och en Örebrotalang på uppgång höll sig långt framme i elitfältet.

Olle under 30 i Midnattsloppet

Midnattsloppet i Stockholm avgjordes på lördagskvällen med sambarytmer och nästan 30 000 löpare i mål.

Rena natta i Malmö

Även i år förde Midnattsloppets arrangörer deltagarna bakom ljuset med en lång slutkilometer. Läs tävlingsrapporten från Magnus Ransheim som är minst sagt ifrågasättande.

Tuff tätstrid i tufft Midnattslopp

Midnattsloppet i Göteborg slog deltagarrekord med 14 445 anmälda deltagare. Trots en riktigt tuff bana så var hastigheten hög längs fram i täten.

Vilken löparhelg!

Vilken löparhelg det var! Midnattsloppet slog Europarekord med över 40 000 anmälda deltagare. Samtidigt slog både Prinsens Minne och Atea Norrköpings Stadslopp deltagarrekord.
- Advertisment -

Mest läst

ITRA RANKINGEN

Aktuell ranking för de svenska löparna som har bäst ITRA prestationer, Ida och Petter i topp

”Fint att få uppleva flytet några sekunder”

Nyligen var jag på Stockholms Stadion för reportage med långlöparraketen Carolina Wikström. Förnuftet sa en sak, men som vanligt kunde jag inte hålla mig...

Racerapport MLM Maraton

I helgen som var så bjöd Maratonlabbet och klubben IF Mantra upp till dans med ett maraton i Uppsala. För min egen del blev det...

Löpning vs covid-19

Spring reflekterar över covid-19 läget och undrar om inte vi borde uppmana fler att träna tillsammans utomhus?
X
X