0,00 SEK

Du har inga produkter i varukorgen.

Taggar Stafett

Tag: Stafett

Storsatsning på nytt stafettlopp i Norrköping

Varför finns det ingen stafett i Östergötland som avgörs under festliga former och riktar sig mot företag och föreningslivet där verkligen alla kan vara med? Den frågan ställde sig löparvännerna Mikael Grip och Stefan Fransson och startade Sandbäckens Norrköpingsstafetten.

Snart dags för Kraftloppet

Lördagen 26 augusti avgörs Kraftloppet i Finspång. Ett stafettlopp det fortfarande går bra att anmäla sig till. Varför inte anta utmaningen. 

Idrottssabotören saboterade spänningen i Kraftloppet

Laget Idrottssabotören förstörde all spänning i stafetten Kraftloppet. Segermarginalen skrevs till 47 minuter och 57 sekunder ned till tvåan Tjalve IF Norrköping.

Spårvägen starkast i Ölands kyrkstafett

Ölands kyrkstafett är en klassisk tävling som hemmaklubben Högby IF gärna vill vinna. Så gjorde man också i damklassen, men i herrklassen satte Spårvägen stopp för segerförhoppningarna.

Banrekord för Idrottsarrangören i Vasastafetten

Vasastafetten avgjordes på lördagen med 500 lag och 5 000 löpare. För femte året i rad vann Idrottsarrangören Mats Andreassons starka lag. Nu med nytt banrekord.

After season pre camp!

Förra helgen var det inte bara tråkiga saker som hände. Utan det var även en av Sveriges största löparhelg med Lidingöloppet och alla dess...

IK Akele starkast i Kraftloppet

IK Akele blev den stora vinnarklubben i stafetten Kraftloppet i Östergötland.

Motionären Fransson utmanar eliten i Kraftloppet

Företagaren Stefan Fransson brinner för stafettävlingen Kraftloppet som avgörs i Finspång kommande lördag. Så till den mildra grad att han själv kommer att springa första sträckan i sitt lag och ändå siktar på att vinna hela tävlingen.
- Advertisment -

Mest läst

Otto snabbaste löparen i Höstmilens 50-åriga historia

Klassiska Höstmilen, någon mil norr om Norrköping, firade 50 år på ett speciellt sätt och med ett prydligt banrekord av Otto Kingstedt. Det är många...

19 åring vann VM i halvmaraton

Världmästare blev blott 19-åriga Kiplimo från Uganda

PB SLAKT PÅ VM!

Tre svenska tjejer sprang VM i halvmaraton, alla tre satte PB!

Spännande VM i halvmaraton väntar

Världsmästerskapen i halvmaraton avgörs med grymt starka startfält, både sett ur ett världstoppsperspektiv och ett svenskt perspektiv. Nu på lördag avgörs världsmästerskapen i halvmaraton i...
X
X