spot_img
0,00 SEK

Du har inga produkter i varukorgen.

ALLA VÅRA UTGÅVOR

NYTT NUMMER!

2
Smygtitta på nya Spring som just nu trycks...

Innehåll i #1 2022

0
Innehållssidorna till #1 2022

En sista påminnelse

0
Kort om innehållet i nya Spring...

#3 2016

0
#3 2016 har landat hos våra medlemmar, ett nummer på 148 sidor som borde räcka över hela jul och nyårshelgen. Flera av jobben kan man läsa om och om igen för att verkligen suga åt sig massor av inspiration.

#2 Spring medlemstidning

0
Nu bör alla medlemmar fått #2 i brevlådan, ett fullspäckat nummer på 132 sidor att gräva ner sig i och hitta inspiration.

#1 2016, medlemstidningen Spring

0
Nu är #1 av medlemstidningen ute... nytt format, lite ny design, massor av läsning - allt för Springklubbens medlemmar enbart.

Årets första nummer är här!

0
Vi tjuvstartar 2016 med nästa års första nummer av Spring!  Vi åkte till Lidingö och tränade med Mattias Sunneborn. 24 timmar: Mattias Sunneborn – "Om folk hade vetat detta hade de tränat helt annorlunda" Vid 45 års ålder ser Mattias Sunneborn...

Jag springer hellre lopp än kvalitetspass

0
Sista numret för året är här! Vi åkte till Göteborg och träffade Therése Ohlin.

David Nilsson menar allvar med sin löpning

0
Nya numret av Spring är här!  Vi har träffat VM-löparen på maraton David Nilsson hemma i Löttorp på Öland. 24 timmar - David Nilsson menar allvar med sin löpning Spring har varit på Öland och träffat...

Emelie Forsberg mot nya toppar

0
Det nya numret av Spring (nr 6) är lite som en godispåse för löpare. Du får lite av varje och ett stort utbud av olika artiklar och reportage. Allt har däremot fortfarande en gemensam nämnare. Löpning!
X
X