Nytt nummer!

0
207

Nu är det bara dagar kvar till 200 nya sidor av magasinet ska laddas in i tryckpressen.

Det blir som vanligt mycket läsning om vår favoritsyssla, löpning. Otto Kingstedt är en av världens absolut bästa döva löpare, honom möter ni i vårt 24 timmars reportage. Träning, tävling, uppväxt och kärlek…

Vi fortsätter vår serie med fokus på veteran VM 2024 i Göteborg, i denna utgåvan träffar vi några rutinerade VM deltagare som ger tips, bland annat Karin Schön. Vi har även varit på plats under veteran SM i Göteborg och fått se många fina resultat. En av deltagarna var Palle Simonsson, han möter vi ett reportage där han berättar om sitt sätt att träna.  Säsongstipsen reflekterar över frågan, hur mycket ska man tävla egentligen? Det är kanske en fråga som även ställs i klubben Anomali IK som är utgåvans klubb.

Vi har reportage från två ultralopp, GAX och sedan har Patrizia sprungit Ehunmilak i Baskien, en fantastisk upplevelse i både bild och text. På GAX var det rekord i massor att ta del av. Vår stafettkrönika har författats av Albina Ulvegren som själv är lite överraskad över hur mycket hon kan förbättra sin löpning trots sin ålder.

Vi få träffa intressanta profiler, Staffan Björklund som nu driver ÖtillÖ, Hasse Sjögren på Deca som berättar om sitt liv och har plockat ut de bilder som betytt mest för honom. Tisjö ställer sina 10 frågor till Anders Olausson. Sedan möter vi Fanny Ahlfors som är aktuell med en ny bok, släpp kontrollen.

Vi har även besökt Världsungdomsspelen och försökt förstå varför de Europas största friidrottstävling. Det blir som vanligt en rad massa andra artiklar om allt mellan himmel och jord men med den röda tråden det ska inspirera och motivera till än mer löpning, bli prenumerant och inspireras av andra löpare. https://springlfa.se/shop/

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här