Årsbästa statistik

0
140

Nu är den snart på plats…

Kanske årets tuffaste redaktionella jobb, men så intressant – eller hur? För Spring är det självklart att lyfta fram svenska prestationer och resultat. Dessutom vet vi att de flesta löpare är förtjusta i statistik, siffror och resultat, det ligger så att säga i sportens natur.
Genom den här statistiken får alla en uppfattning om vilken nivå de bästa i varje åldersklass befinner sig på – och kan lätt jämföra sig med dessa.
Den statistik som vi presenterar sträcker sig från 800 meter till 10 000 på bana, men även halvmaraton och maraton. Det är ett galet jobb att sätta ihop denna lista, många timmar blir det. Men många har hört av sig och verkligen varit tydliga – ni får inte sluta med årsbästalistorna. Så efter en vecka med siffror så är det snart på plats, nu börjar jag kontakta löpare som finns med i listorna för att ha lite korta intervjuer.

Så här såg två av uppslagen ut i #1 2017.

I februari kommer #1 2018, missa inte det. Prenumerant blir du här: http://spring.prenservice.se

Vill du ge bort en årsprenumeration nu i jul? Det finns presentkort på sajten: http://spring.prenservice.se Bättre julklapp finns inte…. Den glädjer och motiverar hela 2018!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här