ISM i Växjö – Springs fyra guldfavoriter

0
46

Vilken helg det kommer bli i Växjö, det var länge sedan svensk medeldistanslöpning var så intressant som den är nu. Det har noterats ett antal fina tider i vinter, svenska rekord och överlag många grymma prestationer. Enligt anmälningslistan är också många av de bästa anmälda:

http://smfriidrott.com/sites/default/files/groupfiles/Startlista%20deltagare%20grenvis_ISM2017%20per%2023_2.pdf

Sedan vet man aldrig, vem kommer, vilka distanser kör man, etc. På 800m kommer Kalle Berglund köra och det är svårt att se att någon kan hota honom om guldet. Samma gäller på tjejsidan med Lovisa Lindh. Kalle som är omslagspojken på senaste Spring kommer ersättas i #2 2017 av just Lovisa, så är du inte prenumerant – hoppa på tåget nu.

1500m är grenen där det finns en del spekulationer om vem som springer eller inte, så det är en öppen historia medan 3000m har tydliga favoriter. Jonas Leandersson är i en bra form, med lite hjälp så skulle det svenska rekordet kunna putsas, men frågan är om det är någon som mäktar med att stötta Jonas. Vem vet vad unga Suldan Hassan har för planer? På tjejsidan är det Fougberg som kommer dominera, med lite hjälp hade Charlotta säkert kunna göra sub 9 min, men hon blir nog ganska ensam.

4 guldmedaljörer i helgen?

Vill ni ha en mysig stund framför datorn så sänder friidrottskanalen från helgen:

Länk till lördagen: https://friidrottstv.solidtango.com/live/inomhus-sm-i-vaxjo-lordag

Länk till söndagen: https://friidrottstv.solidtango.com/live/inomhus-sm-i-vaxjo-sondag

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här