Magasin Spring #5 på gång!

0
83

Det blir ett fulladdat magasin som vanligt, allt för att motivera och inspirera i höstmörkret. Det är sista utgåvan med 164 sidor, nästa år är det 200 sidor per utgåva och fyra utgåvor, är du inte prenumerant – passa på, du får fram till den 22 november 5 nummer för priset av fyra.

Vad kan vi då läsa om i nya utgåvan?

24 timmars profilen är Charlotte Andersson från Umeå, tjejen som mot alla odds radar upp strålande prestationer. Heltidsarbete, två små barn, trasigt knä, men det finns inga ursäkter – Charlotte spänner bågen och kör.

Innehållsförteckningen

Vi får träffa två olika klubbar, olika på ytan men det finns likheter när man kommer in på djupet, engagemang, passion och en tydlig målbild. Ni får ta del av Hässleholms Freeflow och Sweden Runners verksamheter.

2 spännande klubbar

Som vanligt älskar vi att lyfta upp olika profiler som kan inspirera oss andra, i denna utgåvan träffar ni bland annat Mr Lidingöloppet, Magnus Bergman som berättar om sin ganska unika träning som förde honom till fantastiska prestationer. Ni får även träffa Nina Chydenius som efter 10 år med ätstörningar har hittat harmonin i livet och då presterar resultat på otroligt hög nivå. En annan profil är Lasse Jutemar, utgåvans medlem som springer ett maraton i månaden och har gjort det i över 6 år. Vi träffar även Lotta Lindholm på Marathongruppen som berättar om utmaningarna efter pandemin.

Vi tar även med er på olika äventyr, vad sägs om 100 kilometer i en sandöken i 40 graders värme? Eller ta del av allt runt populära Frankfurt Marathon. Sedan gillar vi på Spring att gräva i olika ämnen, att få inblick i vad det är, hur det fungerar, etc. Tre sådana ämnen i denna utgåva är Speedgolf, 18 hål så snabbt man kan och med så få slag man kan, kan det vara nästa grej? Vi är med på årets SM. Ett annat fenomen är ASICS Frontrunner som har över 30 ambassadörer i Sverige och finns i 32 olika länder, vi har snackat med deras lagkapten, svensken David Lenneman. Sedan har Daniel Måledal kollat in Erikshjälpen och deras relation till löpningen.

Mer spännande läsning

Detta är ett axplock, det är även säsongstips om hur du nyttjar vintern som bäst, det är krönikor, tester, reflektioner och prestationer.

Passa på fram till den 22 november att få nästa 1000 sidor för 349:- i brevlådan, eller teckna dig för 5 utgåvor av den digitala varianten för enbart 199:- .

Prenumeration av magasinet i brevlådan: https://preno.se/spring/paper.php?id=182

Prenumeration av magasinet i inkorgen: https://springlfa.se/shop/

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här