Nytt nummer på gång!

0
513

På fredag landar den i tryckpressen, årets fjärde utgåva av magasin Spring. 164 fullmatade sidor igen om enbart svensk löpning. 24 timmars profilen är Meraf Bahfta, tjejen som vinner allt på svensk mark. Vi får träffa en ung lovande löpare i form av Willhelm Bergentz, en rutinerad räv som Per-Anders Ottersten. Vi startar en ny artikelserie där vi träffar svenska coacher, först ut är Benjamin Åberg. Utgåvans medlem är Enhörnas eldsjäl, Henrik Kvarnlöt.

Ett litet axplock..

Ronny Norrström har varit på botten, uteliggare och missbrukare. Nu springer han dagligen och mår bättre än någonsin, möt honom i ett gripande reportage. Starka prestationer står deltagarna för som genomför ultratriathlon tvärs genom Sverige, vi får vara med. Vi får även vara med på VSM i friidrott på Öland där nästan 500 personer tävlade om cirka 400 guldmedaljer. En av dessa var Marie Dasler, en adept till Spring – henne får ni 16 sidor om under vinjetten Spring coachar. Jacob Wollberg skriver utgåvans stafettkrönika, en fängslande berättelse om livet här och nu. Patrizia Strandman guidar er i Åre på en rad olika rundor om ni vill springa i den regionen. Monique Stalås Hörnsten ger sina bästa tips om löpning i fjällen. Tips får ni även i säsongstipsen, där handlar det om betydelsen av jämn fart.

Ett litet axplock av innehållet i nya Spring, du kan prenumerera för 349:- per år, då får över 800 sidor inspiration. TRYCK HÄR

Vill du testa en utgåvan kan du beställa HÄR för 79:-

Sista dagen är den 14 september.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här