0,00 SEK

Du har inga produkter i varukorgen.

Hem Aktuellt Parkrun i Göteborg

Parkrun i Göteborg

Som du kunde läsa i senaste magasin Spring så är det nu fyra orter som kör Parkrun i Sverige. Är du inte prenumerant ännu så missar du mycket läsvärt, klicka in här: spring.prenservice.se

 

Göteborg kan nu summera sina första tre lördagar med Skatås Parkrun, 121 deltagare har sprungit 157 parkruns och totalt 785 km. Det har blivit 16 nya personliga rekord. Man får väldigt mycket kul statistik på sajterna, se Göteborg här: www.parksun.se/skatas.

Bor ni i trakterna, passa på att testa, bättre tröskelpass får ni inte – dessutom helt gratis. Jagar ni rekord så är dessa aktuella i Göteborg:

Männens rekord hålls av Fredrik Bakkman som sprang på 16:26 den 26 augusti (event #3). Fredriks rekord är även rekord med hänsyn till ålders koefficient.

Kvinnornas rekord hålls av Anna Forsberg som sprang på 21:00 den 12 augusti (event #1).

Startbild i Skatås från i lördags

 

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

AKTUELLT NUMMER

Årets sista utgåva snart till tryck!

0
Ett litet axplock om vad som väntar i nya Spring. Om en vecka trycker vi adresserna på baksidan, är din adress med? Annars är det hög tid..

FÖLJ OSS

8,657FansLike
6,714FollowersFollow
- Annons -

BLOGGAR

”Fint att få uppleva flytet några sekunder”

0
Nyligen var jag på Stockholms Stadion för reportage med långlöparraketen Carolina Wikström. Förnuftet sa en sak, men som vanligt kunde jag inte hålla mig...

Racerapport MLM Maraton

November drain

60 minuter glädje…

Träning på tv

- Annons-

PODCAST

X
X