#2 2017

0
46

Nytt nummer är ute, förmodligen det numret som har flest träningstips någonsin. Många tips med inriktning på fart, och vem vill inte bli snabbar?

Lovisa Lindh som är vår 24 timmars huvudperson beskriver bl.a hennes träning. Jonas Leandersson tar oss igenom sin träning i två olika artiklar. Dels är han utgåvans wow, dels bidrar han i säsongstipsen som i övrigt avhandlar mellanmjölksträning och tips på hur du utnyttjar crosstrainern. Två andra snabba killar som beskriver sin träning för att bli snabbare är Andreas Kramer och Kalle Berglund. Som grädde på moset så får vi ta del av träningen som gjorde Kent Claesson till en galet snabb löpare för ca 15 år sedan. Med andra ord – tips i massor på hur du utvecklar din fart!

I utgåvan får vi även ett fascinerande möte med Anders Hansen, kille bakom boken Hjärnstark. Det är Petra som mött Anders och vi får ta del av effekten av mirakelmedicinen fysik träning. En annan resa får vi av Ulf Ellervik, han beskriver vad som händer i kroppen under dessa 42 195 meter.

Vi får möta profilen Ann Louise Skoglund som fortfarande har ett svenskt rekord, vilket även ovan nämnda Claesson har. En som har ett Europa rekord är Maria Jansson, 25 mil på 24 timmar – Maria skriver en inspirerande krönika. Ett eget rekord har utgåvans medlem, Elin Ragnarsson – hon har sprungit 1000 dagar i rad.

Det finns så mycket läsning och så mycket inspiration, att få ta del av eldsjälen i Morjärvs SK, Bengt Ek, ger nästan ståpäls, och visst blir man sugen på ett löpäventyr i Åre efter den artikeln. Jag har svårt att välja favoriter, men artikeln om motionsspårens historia.. den grep tag i mig.

Detta är ett axplock, njut av alla sidorna – är du inte medlem och vill ha inspiration i brevlådan var annan månad, häng med.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här