50 000:- till Drottning Silvias barnsjukhus…

0
56

Just nu tittar Spring på ett reportage till framtida utgåva som ska handla om välgörenhetslopp. Ett område som växer och som vi gärna slår ett slag för. Med rötterna i det ideella föreningslivet ligger detta närma Springs värderingar. Vi har kontakt med ganska många lopp, men är du delaktig i något – hör av dig.

Mikael & Christer tränar inför en grym utmaning

 Ett helt nytt lopp är GORE-TEX Transalpine Run RUN2, det är 300 lag som ska springa 250 kilometer och 16 000 höjdmeter under två dagar. RUN2 har en specialklass, “VIP for Charity”. Ett VIP lag får skänka just 50 000:- till välgörenhet och två svenska killer är utvalda att springa denna VIP klass. Det är artisten Christer från bandet Freak Kitchen och brandmannen Mikael som ska ge sig på denna utmaning. Läs mer om dem på pushforkids.se

Mikel, vad är dina förhoppningar inför loppet?

Mina förhoppningar är att vi skall ta oss runt helskinnade och i härlig form och att vi har ork och tid att njuta lite av vyerna i alperna. Det känns också fantastiskt att göra detta som ett välgörenhetslopp och donera pengar. Älskar äventyr och utmaningar men kan man också få göra något gott så blir upplevelsen ännu bättre.

Vad driver er i detta?

Det är en riktigt stor utmaning att köra hela loppet, Bara de etapper vi skall göra kommer vara ett äventyr och det är nog så man skall se det tycker vi. Löpningen kan vara ett härligt äventyr.

Det är också ett teamrace vilket gör att valet av partner kan bli avgörande för hur det går.

Med en bra partner är det såklart roligare att träna. Man kan både pusha men även stödja de gånger som det känns tungt på de långa sträckorna. Vi har kört från 10km träningar upp till 50km rundor och då kan det vara skönt med lite pepp ibland.

Löser vi detta är det en sjuk bedrift då jag har artros i båda höfterna och Christer egentligen inte är en löpare. Vi vill visa att man kommer långt med ett starkt pannben o bra samarbete. Det kommer bli tre avsnit på VIA PLAY om detta, ett av avsnitten kommer handla om oss. Så vi hoppas på ett stort genomslag när vi nu lanserar pushforkids.se

Spring önskar er lycka till och ser fram mot en rapport från loppet.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här